Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

sisente inak,

vďaka za ten príspevok - výška, váha...
...fakt si to takto lepšie každá nová predstaví...si odo mňa troška nižšia, ale napr. na foto vyzeráš byť oproti mne strašne vysoká...keby som máš úplne iný typ postavy, pekne by ma to zmiatko lebo 370-ky - skrátka telesná proporcia presne akurát úplne vyvážená a ja by som sa bála ísť do väčších, keďže - "takej vysokej babe spravili 370-ky to čo chcem"...chápeš...

inak ani som nevedela, že anatomy sa dajú pazuchou a anatomy celkovo pre vyšportovanú babu - strašne dobrá voľba!!!

kto ťa operoval?

daniellita

Lucia 83
Tak som vyfasovala od svokra tramal a s ibalginom sa to neda ani porovnat. sa mozem dvihnut sama z postele,kdezto predtym to neslo. od pondelka uz budem musiet fungovat sama,teraz mi pomaha aj muz aj dcera.

kejtrina

baby!!!

čoto-čoto za ignorácia mojich otázok :/

baby prosím Vás, ja som 10 dní po operácií a behám po byte už aj po vonku, najviac ma štve, že upratujem, varím - nudím sa - ale pri každej príležitosti zdvihnutia, čo len 5 kg hocijakej hovadiny doma cítim sval a MÁM STRACH že si ubližujem - preto som sa Vás pýtala, že kolko po operke si môžem dovoliť čo...
...lekár na kontrole ma vystrašil akýmsi serómom, tak "horalka na gackách" že ho týmto nadobudnem ;)
???

ozik, jazvy ma svrbia ale strašne a čo s nimi po 10 dňoch, musím mu zavolať v pondelok, ale - máčať repíkom kedy? po vytiahnutí stehov? a čo contractubex...??? či už môžem začať???

díky,

inak sisente,

nieže super prsia, ale super telo, ja snívam o návrate do telocvične, tak daj vedieť ako čo Ti lekár povedal...kedy, - 3 mesiace?

vďaka :)

sisente

aaaa uz by som mala byt znova sisente ;). ritus, chystam sa objednat tiez, ak bude volne, dam sa tam. a dakujem za pochvalu, dam potom vediet :)

kvet11

sisente

krásne prsia a to brucho že fuuuuu klobuk dolu supeeeeeeeeeeeeeeeeeer :))

baby čítala som forum ako písala barbinka na strane 3635 a to čo už tam tie baby písali som si pripadala ako keby som v roku 1980 ...... ešte že teraz sem už také zúfalkine nechodia :))

bimbi

Sisente
Naaadhera! Ty si bola vzdy moj vzor, ved vies, mame rovnake implose, ale ta tvoja postava! Ja odpadnem.. krasa, zavidim! Drzim palce na sutaz!!! Super baby, ze aj po roku davate fotky :) inac na ten tvoj novy nick si tazko zvyknem..

mahulienka

skoricka
ja uz som 3/4 roku po opke,takzie tie foto budu uz viacmenej rovnake, ale na tie vase, co ste kratko po opke, sme zvedave, ako sa budu casom menit...

rita149

sisente

krasne prska a o tele ani nehovorim. 14.12 mam kontorlu nejdes?

davidof
ty uz mas rok? ako to leti , ja o dva dni rok co som mala konzultaciu a o mesiac rok po opke, ani sa mi nezda ze je to uz tolko.Pamatam si ako som ta stretal u Mudr.Červeňa ja na konzultacke a ty na kontorle po.krasne mas prska!A tie červene šaty to su MET? ja mam staršne rady veci od nich!!!