Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mortisha

leus

ja som neďaleko asi 40 km od Linzu Pierbach. Taký zapadákov, ale dá sa. Preto človek nemá kde výsť, tak tie cigarety sú najväčším priateľom, no a keď je pacientka dzigi , tak ani nehovorím. Ty si tiež v Rak.?

kejtrina

lucia83,

a ty si kolko po op? ja som dnes 10 dní...a teda stále to mám v hlave, ale to sú také tie domáce pohyby, keď niečo varíš, ktoré si ani neuvedomíš poriadne...teda cítim to, ale nebolí to neťahá a nie je mi to vôbec nepríjemné, len už som dohaluzená...

napr. otvorenie ťažkých dverí na chladničke, krájanie mäsa, ustielanie, umývanie zubov sa mi zdá najmasakrovejšie...vyberanie veľkého taniera, resp. ťažšej misy hore z dresu a pod...

to čo baby, vy ešte 10 dní po op, ležkáte??? ja zhyniem takto od nudy a dokedy?

mortisha

tak pracujem v Rakúsku ako opatrovateľka, takže bez cigariet sa to tu nedá, mám problém prestať sú nejaké lieky, ktoré by to dokázali pokryť, myslím tie komplikácie, ktoré môžu nastať po opke, to zlé hojenie rán...????

Lucia83

Mortisha
Moja ja som prestala fajct 3 tyzdne pred opkou. Absolutne nenutene iba tak zo dna na den som si povedala ze idem na kozymamnechcem to skomplikovat, tak som prestala a uz su 4 tyzdne co nefajcim a vooobec mi to nic nerobi ani na to nemyslim a tak isto aj kvetinka prestala. Este sa drzis bez ciigosiek???
Nenapisala si mi tie stehy kedy ti ich vybrali . Mna operoval 29 a 13 teho idem do nr myslis ze mi vybere aj stehy? Zabudla som co mi hovoril a nechcem mu volat jak truba .

Davidoff
Krasa tvoje prsia su uplne perfektne k tvojej postave akurat. Nadhera.

Zuleko

Baby tie co mate bolesti chrbta velmi dobra je konopna mast.Ja som ju pouzivala pri prvej opke,inak ten repik aj mna zaujima kedy nim zacat potierat jazvicky?

Lucia83

Danielita
Nomsuper hlavne ze ti to zabralo. Mna uz tak boli chrbat a krk ze ne kvoli prsam ale kvoli chrbatucsom si musela datmflector. V prdelii...

Skoricka
Ty masn97 tymbrdo to si si merala bez podprdy? Lebo keby s nou tak to aj cezn100- vecku by si mala, cooo?? Ze aka sexica musis byt. Ja som stale sama takzempeknemto vstavanie som si odmakala a uz viem ako na neho:-). Ale dnes uz je to lepsie len ten hřbet jak hovado boli... Ty uz v pondelok ides do roboty? Klobuk dolu...
Aku mas velkost a tvar? Zabudla som
Kejtrina

No cicka veru nemala by si nic take dvihat lebo mne dr povedal ze moze dojst k posunutiu implosu a to by nebola sranda, predsa ten sval chce cas na regeneraciu . A este mi hovoril ze je tam riziko kapsule ci jak sa to vola ked sa moc namahas tak sa ti tam vytvori nieco opuzdrene a implos ti telo neprijme.
Oddychuj neprehanaj to.

Tomaska

Ty opica jedna rozfajcena!!!

mortisha

A to akože všetky fajčiarky ste pred opkou prestali fajčiť??? uffff ja mám týždeň do operácie a nie som schopná sa fajčenia vzdať.... Kurník Piercing z pupka treba dať dole pred zákrokom?

leus

davidoff
krasne prirodzene, mohla som si aj ja dat anatomy tvoje aj napriek vacsiemu objemu vyzeraju mensie ako moje...