Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Kajtrina
Mna operovali 29 takze dnes je 6 ty den tusim. Ani neviem kolkeho je ..inak toho posunutia sa bojim aj ja, tiez som zhaluzena ze mam jeden posunuty, lebo je viac hore opuchnuty, ale nebooj to sa vsetko upravi. Sme kratko po opke no ale hlavne si davajnpozor ba tie tazke veci, ja sa snazim nic take nerobit, cez den som sama doma, muz dojde az vecer, takze bezne veci musim spravit, ale riady teda neumy am ani necarim sak by ma trafilo od bolesti ani by sa mi to nedalo.. Ladnicku otvaram aj ja ale snAzim sa nezapajat svalstvo prsne.

Zuleko
Dik za info

leus

mortisha
ano ja som uz rok po opke, som vtedy vynechala uplne jeden turnus v rajchu, som 3tyzdne bola uplne KO neviem ako by som sa trepala do prace po 2tyzdnoch...
monitaaa
ano ja som jedniny pripad tu na fore :)) co by som brala mensie, ja som tenka a na mne dost vytrcaju tie 330ml , mne to spravilo az 90cm obvod cez prsia co je dost no co , pri dalsej reopke budem mudrejsia :))

rita149

kejtrina

z dvíhaním veeeelmi opatrne, ja som prve dni od opky ani flasu mineralky sama neotvarala.Davaj na to pozor ake tažke veci dvíhaš.

zuleko

repik mozes davat hned po vybrati stehou, Ja som davala od 12-teho dna.

sisente

ja som volala asi pred tyzdnom a som objednana na 14.12. do BB.O 9:20 idem aj na sono prsíčok a potom pojdem k Mudr.Červeňovi. Tak ak sa ti bude dať tak sa môžme u neho stetnúť :-)

Zuleko

Lucia83
Normalne moja tusim v lekarni,uz si presne nespominam ja som ju brala len pri prvej op a to uz je davno:)))ale urcite sa kupuje v lekarni,vola sa to konopna mast,mne velmi vtedy pomohla.moje prska uplne ok,ani neviem ze ich mam,ale ja som bola na reopke,takze toje pohodovejsie;)))ja som lezala doma len prvych 5dni potom som zacala uplne nirmalne fungovat samozrejme s triezvou hlavou este stale nezdviham nic tazke a necvicim;)

mortisha

leus

ty si bola tieš na silikóny? ja som z toho už aj nekľudná, už sa mi aj sníva o tom uspaní a tak, už nech je po, v piatok cestujem domov a v nedeľu na príjem, v pondelok 7.15 termín juuuuuj

leus

mortisha
ja uz 9rokov, teraz som 4rok smer Graz, mam tiez dili pacientku, ale som nefajciarka :) ver mi ze sa to bez cigi da zvladnut :))

kejtrina

a inak jasne ze toho posunu sa bojim, u anatomov to je sila :/

ja som si uz aj nahovorila, že sa posunuli, lebo mam stale jeden vacsi ako druhy vo vrchnej casti!!! ach!!!

tak dufam ze sa neprekotil :/

???