Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

Barbinka84
a ake naplaste si si davala. Tie oridzo kruzky na bradavky, alebo si si strihala z toho velkeho platku.

nikuska124

Kocky je tu niektora, co ma fotky v galerii s vyskou 168 a ma 450 ml. Rada by som videla fotky, lebo neviem si predstavit asi ake velke to bude....

fekynka

Sisente
musim sa priznat,ze tie tvoje prska boli mojim vzorom ked som sa nevedela rozhodnut pre velkost implantatov.Ked som videla tvoje prska v galerke nevahala som ani sekundu a mame rovnaku aj vysku a vahu takze som bola rozhodnuta.No a teraz po roku su tvoje prska este krajsie by som povedala prosto nadheraaaaa...a o postave ani nehovoriac ale aj pred opkou si mala super telo.Dufam,ze aj mne doktorko v decembri vycaruje taku nadheru na hrudniku.Neviem sa dockat

rita149

kejtrina

ja som si dávala len repík,po vybratí stehov som začala a dávala som ti ho asi mesiac , aj keď toľko asi netreba.

kejtrina

rita 149,

a kolko po opke si jazvy liečila repíkom?
ja by som si kúpila aj tie náplaste a aj contractubex mám, ale rada by som to riešila kým sú ešte chrasty takto prírodne...

a ešte čo je na jazvy? kalciová masť môže pomôcť? a ešte nejaké?

dík

kvet11

Zuleko

po vybratí stehov môžeš začať používať repík a ja som si napríklad pokladala aj tie repíkové listy na jazvy namočila som si gázu do repíku dala lístky na jazvu a priložila gázu.

Lucia83

ja som nefajčiarka nikdy som nefajčila :) to february prestala tak fajčiť :)
ale toľko nás tu ie že sa to aj pletie kto by si to všetko pamätal :))

rita149

zuleko

ano uvarila som repík ako caj a potom som si tam namcila odlicovací tampon a davala na jazvy, Potrela a nechala chvilku prilozene.

Lucia83

Skoricka
No ja som sa merala a cez 90 v podprdke a pod 68 . A to este odpuchne tak snad tam neco zostane:-)
Mne hned povedal anatomicke lebo som mala vykojene kozane. Gulate by mi nesedeli. Spravili by mi skarede prsia. Ked je pekny a pevny zaklad tak gulate su super. No ten chrbat je uplne najhorsi.. Aj teba picha ked dychas jak keby som mala zapal pluc normálne. A pod pazami ma to boli kak hovado ale mam to tam aj strasne napuchnute tie svaly.

skoricka

Lucka

Dobre raaanko :)) No som, rada, ze si sa naucila vstavat :) Aj mna strasne boli chrbat, ta konopna mast naozaj pomaha, musim ju zobrat mojmu fotrovi :)) V noci sa normalne budim na ten chrbat, sadnem si, abo idem na wc a zas si lahnem, ale vkuse ho citim aj tak :( Ja mam 97 cm v podprde, bez nej som sa nemerala, Ty mas kolko? A mam gulate 460 tky nagory...Ty si nechcela gulate?