Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

leus
:D :D no mne sa tiez zda ze to zavisti. Podla mna ti sedia aj k bokom, mas aj vysku, isto by si aj vacsie zniesla. Len asi zalezi od vkusu niekomu sa pačia okruhle a niekomu anatom, jemnejsi prechod, podla mna je skor toto čo ti vadi, nie velkost, či?

leus

mam 168cm a 52kg , mozno su velke preto, ze je to stredny profil a ten sa viac rozlozi do sirky, neviem , ja som mala aj nejaky zaklad + na to tie ml , podprdu nosim 75 C ,aj kamoska mi povedala, ze na moje utle telo su dost velke

tomasova

skoricka
cicka a ako si spokojna s velkostou??viem ze je este skoro a su este opuchnute ale nezdaju sa ti velke??ja mam navrhnute 400-450 a uz teraz by som chcela asi tie vecsie...co povies??

Monitaaa

Leus
Ja mam tiez ten implantat ako ty, ale mne sa to vidi akurat, no uvidime čo poviem o mesiac. Tiez som xskova :D ale len ked ide o sirku, lebo do vysky je ma dost :D A aku velkost podprsenky nosis?

fekynka

Ozaj babulky,
chcem sa spytat tie co ste boli teraz na opke u Cervena.Kolko ste platili čisto len za operaciu lebo mne na konzultacke v aprili povedal cenu okolo 1150€ a teraz mi v Poprade sestricka povedala ze 1300€ tak nechapem...Dakujeeeeem