Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

zuleko

preste, ja som mala tiez bolesti moj frajer mi po tyzdni povedal z čo bol vynervovany zo mna ze aj kychnut som sa bala ze on zavola doktorovi nech mi vybere implantaty von :-) hned mi zostalo lepsie :-))) mne cele telo stuhlo čo som sa račej ani nehybala ab ysa mi len nieco nestalo,ja som nebrala ano tabletky od bolesti mozno prve dni tak 1x za den Ibalgin 400. mna chrbat viac bolel ako prsia a este ked som vstavala tam tie tlaky do prs bolo pre mna utrpenie.
Ale ak su bolesti velke treba určite ist!!!

rita149

tomyum1

ja objednavam velmi casto Victoria´s secret a viem že maju velkosti rozne dokonca aj 32DDD( 70DDD) takze 32D neni problem, Ved ak nemaju z nas velkost 70D tak skus 75C.

Zuleko

ritus
moja tak ako hovoríš ak je to neznesiteľné tak treba určite volať,ale ak sú to bežné bolesti netreba to moc riešiť:-)

rita149

Lucia83

kolko si po opke?
moj nazor je tiez tay ze sa netreba moc sledovat, je to zasah velky do tela, ale ak to velmi boli a predtym nebolelo a mas este aj teplotu na tvojom mieste by som isla určite k doktorovi.Ja si pamatam že jedna baba bola po opke už par dni a tiez ju zacalo staršne boliet na jednej strane ani ruku nemohla dat pri telo ani od tela len rovnako v jednej polohe tak isla k doktorovi a niečo mala, nepamatam či z uzlinou niečo no proste neviem ale len ambulantne jej to robil a bolo po probleme.Nechcem sa staršit, len je to moja rada a nazor.Ak ej to neznesitelne treba určite ist!

Zuleko

Lucia
nemáš sa čoho obávať,je to všetko normálne aj bolesti po pár dňoch aj zvýšená teplota,buď v kľude určite je všetko v poriadku:-)Npríklad ja teraz po druhej Op všetko bolo ok a po pár dňoch asi po týždni sa mi dole pri jazvách urobila taká červená podliatina a doktor mi vravel ,že je to úplné normálne pretože ten implantát sa usádza,ako keby si hľadal miesto,môže byť že prerazil niejaké tkanivo a to trošku zakrvácalo..takže všetky čudesnosti po op sú normálne aj keď sa ti zdá,že prvé dni nič a potom začne bolesť,nemáš sa čoho báť:-)))

Lucia83

Zuleko, angie
Nejde o to ze sa moc pozorujem , prave naopak doteraz som bolest neriesila aj ked bola a nie mala, je mi uplne jasne ze telo potrebuje dostatok casu na zregenerovanie a aj zoznamenie s cudzim predmetom, ale ked vas zacne zrazu boliet jeden prsnik viac ako predtym a neviete zodvihnut ruku , tak si myslim ze kazda by obavy mala, a preto som chcela vediet ci mate podobne skusenosti. No a do toho ta teplota, takze sa niet cudovat ze som chcela info ci sa mam zacat obavat.

Zuleko

angie
ty si mi teraz prehovorila z duše,ja chápem,že každá jedná z Vás sa bojí,čo i len trošku ju zapichne,ale baby pre boha si uvedomte ,že je to vážny zásah do tela!!Telo sa musí dať do poriadku a zregenerovať sa,veď Vám tam všetko vo vnútri rozrezali tak si to treba pre boha uvedomiť,že to trošku potrvá kým telo bude fit,či si myslíte že Vás zoperujú a na druhý deň budete robiť stojky na hlave??Všetky bolesti po OP sú normálne,tak nepanikárne,nečítajte,neštudujte a oddychujte a neprivolávajte si zbytočne veci...veď viete sila myšlienok:-)