Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Tomaska

neboj draha mysli pozitivne ja som bola dosrata a volala som na kliniku či su vysledky v poriadku, vieš nie že sa nabalíš psychicky nachyszaš a pošlu ma domou ale hned mi hovorili že keby nebolo niečo v poriadku tak by mi volalai a že nemali by byť zle ked sa necitim neako zle alebo ked nemám neaké potiaže :) a už aj som ležala 8.45h na sale :) budem na teba moooc myslieť zlatko a v january ma konzultaciu kvôli upresneniu ml atd a chcem to vo febrary ked bude pol rok odstup :)

angie77

Rozalka

áno pripravujem, chcem sa tých cýst zbaviť a dá sa to,vela sa o tom dočítaš tu na fore zdravie, hladaj témy cysty a pozeraj v odpovediach rady od RNG

Nedostatok niektorych enzymov ma za dosledok zamorenie tela nerozlozenymi latkami a vznikanie nefunkcneho tkaniva(cysty, polypy,hrcky, myomy atd).
Dodanie extra jodu ich casto odstrani. Tiez extra enzymi, brane na prazdny zaludok.

Potrebuješ na to hlavne enzýmy ako tento Pancreatin ale dostaneš ho len zo zahraničia
-odkaz odstránený-
ono je to niečo ako náš wobenzym len omoho silnejšie, lebo wobenzym je velmi slabučký a nepomohol by, dalej potrebuješ prísun jodu, najjednoduchsie doplnenie jodu je 10 kvapiek jodovej tinktury raz-dva krat do tyzdna natriet na spodok brucha,dalej potrebuješ Indonal, ktorý zabráni zmenam v cystach na rakovinne bunky, no a potom hlavne wild yam ten vyrovnáva hormonálnu hladinu..ked toto všteko skombinuješ vyčistíš si telo a zbavíš sa cýst.. sú to všetko prírodné doplnky

ewel007

Zuleko

juj zlatko to je niečo skvele na dušírku ked ti niekto povie že su vleke kedže nam dvom o to ide :D no ved to že čo ked sval povoli a vystupia tak by som to aj ja neprehnala :)) ale ne, teším sa už aby to bolo ale zatial si budem uživať tieto moje kočky :))

tomasova

ewelinka
ahoj cicka,tebe sa to zda za chvilu??mne to pride nekonecne dlho,a este sa strasne bojim tych predoperacnych ci bude ok,jebo ked nie tak ma trafi...uz nech mam po...tak januar ides??strasne ti v tomto drzim palce..

Rozalka

Zuleko,
ešte ra ťa poprosím o e-mail, nenašla som na fóre, alebo napíš mi ta na rozalka05@gmail.com, vdaka

Zuleko

Ewel
Moja zlata;**teraz mi inak tie prsia povoluju a zdaju sa mi vacsie,vcera som vysla z vane a mamina sa ma pyta zlata ci som to neprehnala,ze su moc velke a mne to len polahodilo na dusi konecne mam ciciky ake som chcela moje vysnivane;)))

daniellita

Rozalka
mám 53kg, 162cm. Mám eurosilikony 400ml.Mám jednu zákazníčku, ktorá má tiež nízky profil, ale nagor 380ml a má ich prekrásne.