Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

lucinka83
ja som brala aescin vulm, wobenzym ma odradzalo ze treba jest vela tych tabletiek naraz to sa mi zdalo prehnane a ten aescin je tiez na pooperacne opuchy alebo pourazove stavy mne pomohol celkom dobre ked som ho brala normalne som citila ako klesa to napatie v kozi sposobene opuchom

kejtrina

Leus,

díky, našla som, inak podobné modriny som mala ja pri prvej op...brala si wobenzym?

Zuleko,

no mne sa zdá hlavne teraz uz aj na mne, ze ci to tak nemoze byt, akoze 3D pohlad moj je taky, ze mam pocit, ze odpuchaju a su mensie, ale poslem foto, na nich sa mi zda, ze vyzeraju zasa vacsie alebo obrysovanejsie...inak ten efekt tych anatomov to uvidim asi az aj po roku, lebo zatial vyzeraju totalne okruhlo :) hlavne ten lavy opuchnuty je cely akysi gulaty...

baby ak sa Vas mozem spytat na nazor a chcem pocut uprimnu kritiku - mne sa zdaju dost asymetricke moje prsia - je to vidno moc? bije to do oci? myslite, ze pri takejto asymetrii ako mam ja sa robi aj modelacia?

? :)

strangeemily

Dievcence s cim to je?kukam albumy a niektore dievcata maju okruhle VP a jedna ich ma pekne usadene ze to ani nevidno ze to je nejaky VP a dalsia ich ma strasne vysoko akoby jej chceli vyskocit:)neni to vobec pekne...

kejtrina

zuleko, ewel,

inak baby, vy máte tiež takú skúsenosť, že zmäknuté, zostúpené, resp. dohojené prsia pod svalom po roztiahnutí toho svalu, trošku viac vystúpia ako keby a zdajú sa vám väčšie? aj po odpuchnutí?

ja to badám v galérke na niektorých kočkách, že 2 mesiace po opke vyzerajú väčšie a najmä krajšie ako ty opuchy 3 dni po opke... :)