Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

kejtrina

ahoj,mozem sa ta prosim opytat kolko si mala pred opkou cm cez prsia?a kolko mas teraz?lebo vyzeras velmi drobno tak som zvedava:)

bimbi

Nikuska
Ja som sa na to pytala sestricky, ze uz na 3.den kramov operuju v pohode, tak im povedz ze ti koncia.. Niekde to vobec nevadi,podla mna ta neposlu domov, ved si rok cakala :) vobec sa nestresuj..
Leus
Ja nechapem, viem ze si to stale riesila, ze su prilis velke na teba, ale mne sa to vobec nezda, su uplne k tvojej postave akurat.. naozaj

toryka

nikuska

ja som volala ohladom menstruacie cervenovi, lebo som si nebola ista ci ju tiez prave pred opkou nedostanem a sestricka mi povedala ze ak aj ano, tak ma domov urcite neposlu, takze sa neboj :)
ale nastastie som ju dostala vo stvrtok. myslela som, ze mi bude meskat zo stresu, ale nie :)
uz sa nam to blizi nikus :)

kejtrina

nikuska, misaela,

vlastne mi lekar povedal, ze je zle aj ked dostanem kramy 1 den po opke...vraj kym sa rany zceluju nemaju byt kramy...

kejtrina

nikuska,

ja som mala tu cest so samymi lekarmi co by cez kramy neoperovali, vraj preto, lebo je vtedy vraj rana akasi mazlavejsia a pokryva ju akysi mastny film - ma to suvis s hormonmi ci co, co je sice ovplyvnitelne, ale ked som telefonovala, ze nemam pravidelne a termin sa blizil a ja som nevedela ako, sfleku ma poslali ku gynde pre tabletky na oodialenie kramov - kaslala som na to, antiku som vysadila 2 mesiace pred a teraz mam zacat brat hormony dva dni pred opkou? dopadlo to bez kramov nakoniec :)

misaela

nikuska124
cauko ja mam rovnaky problem, v stredu mam v BB opku a dnes som zacala cyklovat. zajtra tam brnknem ale myslim, že termin asi prekladat nebudu. teda vlastnne dufam :)