Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikuska124

Baby ako je to s kramami pri operacii, nebude to problem, totizto mna operuju vo stvrtok a asi budem mat kramy lebo mi meskaju uz par dni a mala by som ich dostat bud dnes alebo zajtra lebo ma dost pobolieva podbrusko.A to odolavam kazdu chvilu nepapat citroniky a mandarinky,aby som si ich neodialila...

angie77

Lucia83

ahoj Lucka, namiesto toho, čo pozeráš do rána 5-tej na nete, že čo to môže byť, by si sa mala riadne vypsať, si krátko po opke a potrebuješ hlavne oddych aby sa telo lahšie zotavovalo.Lucka neboj, všetko bude v poriadku,len dodržiavaj kludový režim, to jest oddych a vela spánku.Nerieš a nepátraj čo ta bolí, nemysli na to,ale mysli na to, že to je normálne, že sa Ti to tam všetko lieči a dáva dokopy a k tomu je potrebná občas aj bolesť v rôzných formách.A to že si mala horúčku znamená, že tvoje telo sa lieči všetkými zbranami aké má :)

baby vy si sami ešte niečo privoláte týmto neustálym sledovaním sa a hladaním po nete atd. Možno budem aj ja taká po, potom mi tiež prehovorte do duše :)

Lucia83

Tomyum
Ahoj cicka no tak vecer som este mala37,5dala som si paralen a wobenzym10 tbl . Dnes som zatial bez teplotya teda snad to ajtak ostane. Vcera som bola velmi vyplasena ti poviem strasne. Do 5 do rana som pozerala na nete ze co to moze byt.

Baby co ste tak kratko po opke ja dnes7 den, chcem sa opytat aj vas bolelo brutalne pri pazi ako je prsnikovy obluk? Mna jeden tak boli ze ani dotknut sa ho nemozem. Ked som si vcera pozerala prsia ci su ok a davala naspat podprdu myslela som ze zosaliem od bolesti. Neviem ci je to normalne? Mali ste to dsktora????? Nemaju uz ustupovat tie bolesti do kelu???
Neviem ci zajtra nezbehnem k dr nech mi pozrie ci je vsetko ok?! Hm.

Skoricka
Tak ty uz si ina frajerka bola si aj v aupaci ja by som to nezvladla, neviem ani ruku dat od tela , nie este niekde behat. Uz chcem aby prestali tie bolesti

tomyum1

Lucia83

Ahoj Lucka ako sa mi mas, uz lepsie? Teplotka ustupila? Az teraz som precitala... Ako sa maju didy? Daj nejake foto... A co muz, je spokojny?

tomyum1

Caute baby, tak vcera som sa vybralamdo obchodoc ze skusim nejake podprdy... V pondelok bude 6 tyzdnov od opky tak snad uz mozem aspon cez den nosit nieco ine sexi pooperacnu podpiru... Ale zistila som, ze bezkoaticove podprdy zohnat je problem, a velkost 70D je totalny problem... V hm nejaku mali, ale divne cislovanie, 38, 40, 42, obvod dlbry, kosik maly... Kde si kupujete podprdy vy baby s vacsimi kozami prosim vas? Ci uz rovno kosticove kupujete? Ani victorias secret nema nejaky vyber v obvode 70 (32) s D kosikom, obcas C...

tamiz

skoricka,

prosím ťa, aký máš obvod pod prsiami a teraz po opke cez prsia? Ja som približne ronako na tom s výškou a váhou ako Ty a mám navrhnuté 410 ml anatomické. No, musím sa odfotiť a poslať foto do galérky, nech si môžem obzrieť tie Vaše krásne diduše:)

skoricka

ahojte baby,

neviem, ktora kocka sa ma pytala, ale pri mojej vyske 168 a vahe 58 sa mi zdaju tie moje silikonky velke :) a som maximalne spokojna s nimi, mensie by som nechcela, ale uz ani vacsie, staci mi. Odhadujem, ze teraz mam take styri a polky az patky kozy...Ved uvidime ako odpuchnu, nemam ani sajnu jaku podpiru budem mat...

Lucka

neboj sa moja, zvysena teplota este nie je teplota, takze si daj paralencek alebo novalgincek a bude dobre :) Inac, dnes som si musela zobrat flector, lebo som mala bolesti :( joj jeden den je dobre a druhy zle, uz nevladzem spat na chrbte a ta podpira ma vsade tlaci a svrbi joooj :/ No a na tie gulate som sa preto pytala, lebo ani ja som nemala pevny zaklad a bola som na jednej konzultacke, tam mi povedali, ze nemozem mat gulate a Mladek mi povedal, ze v pohode, ze nevidi dovod preco by som nemohla mat gulky :) mne hlavne islo o objem v hornej casti...Lucik, drz sa a liec sa :) Inac aj ja som Lucka :)

tomasova

ewelinka
jaj to mi nepovedia hned ci su dobre alebo zle??to ma pustia kludne domov aby som sa dorana zcvokla ake su???no ma aj picne....