Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ewel007

Rozalka

neboj to všetko zvladneš a budeš ceckaňa a jednoznačne Flektor a za 10min máš po bolesti ja fičím na nom stale ked mam bolesť hoci čoho či hlava, zuby, ženske..zabera takmer okamžite, nam ho davali aj na klinike

Rozalka

Danielita

možem sa opýtať na info, kde si bola, kolko ml, atd vyska váha, nejako sa mi nechce hladať na fore.. vdaka

Rozalka

angie77
vidím že sa riadne pripravujes, už máš aj lieky nakúpené, tiež mám cysty, vedela by si mi napísať, čo je dobré si dokúpiť na cysty, na bolesť atd... dám to mamke kúpiť, kým dôjdem z opky domov...

alebo vy baby napíšte... dakujem. ja už som znervami v koncoch, v pondelok idem pod nôž a už teraz ma bolia cecky... :DDD

daniellita

Zuleko
Bolo to rozhodnutie lekára.Že vyzerá najprirodzenejšie na mojej postave. Ja som dosť útla v ramenách.Takže to bude rovnomerne rozložené.

ewel007

Zuleko

teraz nosím D ale ja chcem aby mi to bolo aj vidno v oblečení lebo ja si to nevidím a keby nebolo jednej osoby tak si to ani nikto nevšimne kedže som nosila double push up.. čiže hovorím no uvidím ako sa dohodneme s dokim už sa na to teším a tiež mi vravel že extra vysoký tak som zvedava na ake číslo konečne sa dostaneme:)
chrbatik neboli?

Danielita

tiež sa čudujem že máš nizky prečo?

Zuleko

Ewel
Mne sa tvoje prsia velmi pacia a zdaju sa mi dost velke,ale dolezite je aby si bola ty spokojna:) teraz mas uz krasne prsia potom to budu uz megy!!;) tak ja typujem ze to bude E vacsie asi nie;))a ty ked pojdrs na reopku pod 650 nechod ani nshodou,700 sa mi zda uz moc ale uvidis co ti povie doktorko;)teraz mas aku velkost?

ewel007

danielita

ja mam vysoký profil a teraz pôjdem do extra vysokeho asi kedže aj tých ml je viac, a čo sa týka toho, tebe sa nezmestilo viac či? tiež si na velké kozy ako mi so Zuleko? no ešte ked ti to odpuchne a usadia sa budu ešter meniše, mne to spravilo jedno číslo určite dolu..

Rozalka

Leuska
podľa mňa ich máš pekné a presne sa ti hodia, aspoň čo ja vidím na fotkách.. ja by som snimi bola spokojná... veď človek nie nadarmo ide si spraviť cicky, nech má to aj viditeľný efekt.. máš ich dokonalé... nesmúť!!!