Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kejtrina

kočky, čo sa týka wobenzymu...

...pred, počas a 3 dni po opke mi zakázali dvaja lekári ho brať, vraj zvyšuje krvácavosť...

...inak ja som túto reopku zvládla úplne bez wobenzymu, zato pri tej prvej som ho brala už deň pred, nikto mi nepovedal, že sa to nesmie, možno sa to pred 7 rokmi ani nevedelo...
...vtedy som mala celú hruď ale zaliatu!!! jedna veľká čierna modrina popod celé prsia a po bokoch hurdníka - brutal, teraz ani modrinka baby!!!

...možnože ten enzým posobí proti vytvoreniu zátky z krvných doštičiek v narušených cievach, alebo ju ničí a rozkladá...

kejtrina

zuleko,

presne tak...ten príspevok o tom, že vyčítaš z tváre úprimnosť sa mi veľmi páčil!!! mám podobné postrehy a vtedy sa ešte viac vystriem!!! :D

môj názor na tvoje prsia som už písala ale ešte raz poznamenávam, že u mňa sa furt zmesia do normy - "akurát"...
...tvoja predposledná foto sa len máličko líši od montrely - najmä na tretej fotke...tá musí byť od teba (od nás všetkých) útlejšia-útlulinká a vyčarovali jej to "príliš veľké" 410-tky...práveže to vyzerá bohovo dobre, keď tie prská prečnievajú po stranách a nechápem prečo som sa aj stretla s názormi lekárov že to nie je estetické!!! je to krása, toto chceme, nie?

leus,

ty kokšo, neviem, či som slepá, ale nedarí sa mi nájsť tvoje album...
??? leuu9?

Lucia83

Ano myslim dr Kovaca, zabudla som jeho meno:-)
Zavolam na recepciu a dohodnem k nemu termin.
Wobenzym mi vcera povedal moj dr. Mladek citala som aj letak a je proti zapalu a na stahovanie opuchov a krvnych zrazenin. Citala som ze tyzden po opke je to ok. Tiez som mu hovorila ze som sa bala to nasadit lebo viem ze moze sposobovat krvacanie. Napriklad doktor po mandliach mi to dovolil uzivat az dva tyzdne po opke, tak ale mandle su ine tam su tie povlaky a rychlejsie by sa odlupovali s wobwnzinu, ale musim povedat ze sa mi rychlo zahojili z neho.

barbinka84

Lucia 83

asi myslis dr Kovaca ...neboj sa on je fajn,,,ja som tiez bola operovana u dr Mladeka,,ale den pred kontorlou mi zavolali,ze musel surne odist,,ze stichy mi vyberie dr Kovac a bol v pohode,dokonca mi doporucil potierat jazvy mastickou contractubex,,co napr dr Mladek vobec nekazal :)

tomyum1

Lucka83

Wobenzym na ceskych strankach neodporucaju lebo podporuje krvacanie, radsej ho neber. Ja som nebrala nic. Chod sa dat v pondelok pozriet lekarovi pre istotu, je jedno ktoremu, v avelane musia mat vsetkych dobrych...

Kupila som si sport. podprdu triumph energy n, je super, hlavne nema tie presitia ako lipoelastic a hore suche zipsy ako nuha. V cesku ju pouzivaju na klinikach aj ako pooperacnu dokonca.

rita149

Lucia83

len chod určite!
naco berieš ten Wobenzym? Ja som to napriklad nebrala. Zbytocne do seba davaš tabletky, telo sa zregeneruje aj same nezatazuj ho este aj s tymto. To kto ti kazal brat?

Lucia83

Dakujem pekne za infosky.
Vcera som aj volala dr a ze ked teploty neprejdu v pondelok mam dojst do Nr, len problem je v tom ze mladek ma dovolenku tyzden a isla by som k tomu mlademu neviem ako sa vola. Neviete baby co ste boli v avelane aky je?
To ze tie bolesti su vacsie ako boli takze asi tam pojdem nech si potom nieco nevycitam. Mozno daju antibiotika a bude dobre. A baby ten wobenzym stecsivdavali po opke??
Rita 149 som dnes 7 den po opke.

cleopatra123

lucinka83
radsej by si mala kontaktovat doktora velke bolesti by si totiz uz nemala citit tyzden po teda take ze sa nemozes ani dotknut
aby to nebol hematom alebo daky vyron vtedy to velmi boli
ale dufam ze ti to prejde a bude vsetko v poriadku ja som uz skoro tri mesiace po a teda este ich zacitim obcas hlavne pri prudkom pohybe preto este aj spavam v podprde