Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

Davidoff prska ma krasne!ale zmenili sa od opky ze? Ja to len podla svojich hovorim ze su ine pomali rok po opke.A suhlasim z tebou na opku by som isla aj zajtra bez problemov.Je to uzasny pocit :-) a MET ja tiez som zavislacka.riflicky uzastne ja mam aj teraz objednane tie z tou potlacou ako kvety.neviem ci vies ktore.ale ony su vsetky krasne.Tie saty nemam pozerala som stale na ne az sa minuli :-) napisem ti na facebook nieco sa chcem opytat.

nikuska124

Toryka

ved ja neviem ci mi meskaju zo stresu ci co. Uz sa zacinam bat ty si ako na tom? Ale kedze v utorok tam idem tak som zvedava co mi doktor povie.

davidoff

rita149

áno MET sú to šaty, milujem túto značku aj Ty? Ja rifle už len od nich, aj iné, ale hlavne nohavice a rifle :)

davidoff

leus

veru máš, sú úplne v norme, normálne prsia, žiadne velké. Skôr by som ich radila k menším ako ku väčším. Inak tých mojich 350ml vyzerajú inak, pretože fakt tie anatómy majú ten spodok taký plnší, ten vrch len málo, ale také som chcela prirodzené. Môžme byť ale spokojné, výsledky stoja za to :)) Ja by som išla hocikedy znova (teda nie do väčších, to určite nie, ale že keby som ešte nemala PO, išla by som bez rozmýšľania)