Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nadranka

Baby,

mne dr. povedal, že netreba nič na jazvy, zahoja sa prirodzeným spôsobom. A ešte musím napísať všetkým tým, ktoré si ich namáčajú repíkom a inými vecami, jazvy vám tak len zmäknú a pri pohybe sa potom škaredo roztiahnu!!

lentilka99

Ahojte :) chcela by som vas poprosit, ci by mi niektora z vas nevedela poradit ohladom dobreho lekarara v Saci v KE. Dakujem velmi pekne :)

rita149

sue33

nekupuj zbytočne tieto veci! nič si nedavaj, uvidiš ze jazvycky budu pekne a po case ich ani nebude vidieť.

sue33

baby,
prosím poraite mco je dobre na jazvy.
pozerala som contratubex, alebo dermatix.A tie naplaste co tu spominate to je aky vyrobca, znacka?? Dakujem

leus

kejtrina
podarena :)) nikto nepovedal ,ze su vulgarne sa pacia praveze kazdemu aj mojej kamoske, len ze mohli byt mensie trocha vies, tym ktorym sa pacia mensie prsia, potom aj moje pridu vacsie na mojej palickovej postave :) mne by stacila podprda Bckova , teraz mam C

kejtrina

Leus,

prsia mas krasne..."akurat" je slabe slovo, este by som doplnila, ze sice su okruhle(??) v tych lambadach ani nevyzera, ze mas silikony, hocikoho oblafnes...rozhodne su k tvojej postave a vobec si to neprehnala...ja odpadnem!, ked ty zacnes vymyslat opku na zmensenie :D ale to hadam nie!
...kto ta krmi takymi hovadinami, ze su prilis velke alebo vulgarne? to bude asi nejaka smutna "prsatica" co zavidi ako pisala zuleko pred nedavnom...takym ty musis ale predsa na zaker tvrdit este, ze su tvoje a zagulatili sa po kojeni :D

akoze a aku maju projekciu a priemer?

cosi!!!...uplna pohodicka pekunke su...fakt ked taketo podarene cici vidim, rozmyslam vtedy nad tym co som nehodila gulatiny...

( ;)ani necakaj ine komenty ;) na fore, kde baby rozmyslaju od 400 vyssie )

rita149

nadranka

ja MET tiez na nete od bab co s tym robia ale vela krat aj z ich origoš stranky.
davidoff ti da kontakt , myslim ze mame od tych istych lebo vela bab s tym nerobí.Len objednaj su krasne!!!

davidoff

angie77

mám stredný profil

nadranka

MET kupujem od kamošiek čo s tou značkou robia. Dám Ti kontakt ak chceš, napíš mi na e-mail aaaha1@azet.sk

rita 149

mne sa prsia zmenili od OP v tom, že trošku klesli, usadili sa tak poriadne ako by mali a aj úplne zmäkli.

kejtrina

zuleko,

tak to dufam, ze to zmizne, ja sa aj trochu bojim, ze to ostane, alebo ci neni nejak prevrateny trochu - teda vychyleny alebo co...lebo ten lavy prsnik mam tvrdy a nie je opuch nahodou makky?
uz to ani neboli, ani nepne, ale je skratka viac gulaty...dufam, ze poklasnu este a to by vtedy nemuselo az tak byt do ocu :/ :)

kto sa ma to tu pytal na tu drobnotu?
;)
strangeemily,

...takze ja mam momentalne 165 cm a dobrych 56 kg, som pribrata teraz ako mala svinka - mavam tak okolo max 52 kg, cize asi vies ako sa radujem...mozno aj preto ty cici vyzeraju byt plnsie, sice na druhej strane, ked sa vratim do telocvicne a konecne vydrem tych 51/52, mozno vystupia este viac? ja neviem, co myslis? :)