Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Baby
Dr.Cerven nam vyslovene prizvukoval,ze na jazvy nic, hlavne nie silikonove masti a naplaste, ze jazva bude sice plocha ale sa roztiahne.. A ja som mala doma kupenu silikonovu mast, drahu jak svina a veru som si ju nedavala.. Ale repik podla mna v pohode kym su chrasticky, vysusuje a hoji.. Ini lekari zas kazu mastit.. Kazdy povie inak tak si potom vyberte :) my sme len prelepovali mesiac jazvy aby bol na ne tlak..

olivka21

Cicimici
Pani setricka ti bude volat mesiac pred opkou kvoli potvrdeniu terminu. A co s tyka implntov,zrovna pred tyzdnom som komunikovala s kočkou zo siklienky,lebo takisto chcem dve cisla implanatov,nech sa pan doktor na sále rozhodne,ktore mi tam natlačí :)
staci,ked do zaväznej objednavky (ktoru im posles mailom oskenovanu alebo odfotenu) napises pri druhom cisle implantov,ze je to rezerva. A oni ju potom dostanu nazad od doktora po opke. Jednoduche.. dufam,ze som ti pomohla,papa

misaela

cicimici

ahoj, mne zavolala sestricka asi mesiac a tyzden pred opkou ci to plati. implose si mozes objednat dve velkosti ja som to tak spravila (dufam, že ich aj poslu :))
posielaju ich na kliniku tyzden pred opkou.
a pokial viem dr. červeň sizery nepouziva, aspon mi to vravel na konzultacke.
s tou platbou zo zahranicia ti neporadim

tamiz

Baby, s repíkom určite nič nepokazíte, má protizápalové účinky a jazvy sa Vám pekne zahoja. Mám s tým osobné skúsenosti...mám za sebou 2 cisárske, plus nejaké ďalšie operácie. Na rany som si prikladala obklady z repíkového odvaru a jazvy mám naozaj krásne zahojené. Určite aj po tejto operácii si budem obklady robiť.

cicimici

kocky Cervenovky

mam na vas otazocku..12.12 mam opku vo zv a na konzultacke sme sa bavili so sestrickou ked sme dohadovali termin ze mesiac pred opkou mi este zavolaju alebo ja mamzavolat na potvrdenie terminu..tak myslite ze uz by som mala..tak isto by som si mesiac pred opkou mala objednat implose zo siklienky tak sa chcem opytat ci je uz podla vas na case to riesit abo mam este tyzden pockat?baby a dalo sa vam objednat dve velkosti v pripade ze sa neviete rozhodnut pre velkost stym ze tie neotvorene by sa potom vratili?sa mi zda ze to niketo spominal myslim toryka abo kto..pracuje doktor Cerven na sale aj so sizermi abo nie?a este dalsia vec v tej siklienke sa plati prevodom na ucet a je tu nejaka z vas zijuca v zahranici?ak ano dalo sa vam to z anglickej banky previest na ucet siklienky abo ako to mam spravit?dakujem

lentilka99

zajacik_006 , shilla dakujem :) nechcem vyzerat ako nejaka trubka, len neviem presne ako to vsetko chodi. Viem, ze je potrebne sa objednat na konzultaciu, kde sa vsetko preberie. Ja som nasla na nu kontakt na pevnu linku do ambulancie, takze zavolat tam a dohodnut si tu konzultaciu, nie? :D

shilla

lentilka 99
Tiez u nej bola kamoška a ma ich pekne a komplet cena anatomy bola 2100.Ja som tam bola na konzultaciu u Kacmarcikovej a v january chcem opku.

zajacik_006

Lentilka99
moja kamarátka bola pred 2.týždňami v Šaci na opke u mudr.Kačmarčíkovej,ale viem,že odtiaľto z fóra bola jedna holka u mudr. Zábavníkovej. Kámošku som síce ešte po opke nevidela,ale výsledok si chváli a hlavne cenu. Zaplatila za komplet opku aj s implantátmi 1700eur.

kejtrina

nadranka,

teda, dobré vedieť...a to ti povedal lekár o tom repíku? lebo ja som myslela, že keď má ľudový recept starý toľko rokov pomôcť - nemôže uškodiť...chcela som byť akože - všetko príroda - ( až na ty kozy :) )
ja mám s contractubexom veľmi dobrú vlastnú skúsenosť a repík? chcela som to potierať čajovými vreckami...ale keď máš takúto info...hmmm... :/ ...čo ja viem...čo teraz?

ništ?