Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cicimici

misaela

:)))) haha zlataaaa myslim ze niesi ani prva ani posledna kto im stresoval do telefonu..ja si na to este len pomyslim a uz v duchu kokcem :DDDD no tak to uz mas len zajtra fiiiiiha no tak to ti mocno drzim palce..a kde ta bude doktorko operovat?no ja zajtra cely den pracujem tak uz ti teraz zelam nech ti vsio dopadne jak ma a nech ta boli co najmenej..isto to zvladnes lavou zadnou..budes mat okruhlaciky teda?to bude supeeeer taka velkost sa tesim s tebou a som zvedavaaaa..drzkaj sa ja ti pisnem este v stredu..kedy ides rano ci poobede?

strangeemily

kejtrina

:)nie nie ja som myslela ze kolko mas cez prsia cm ked si odmeras hrudnik:)a kolko si mala pred opkou

cicimici

olivka

dakujem..a ako to myslis s tou zavaznou objednavkou?to je ten papier co sme dostali spolu s ostetnymi na konzultacke?a to mam preskenovat?a to musim?to nestci telefonicky "zavazne" objednat :)no a s tym wesern uninon tak to este funguje ano ale to ti pridu peniazky iba na postu a to by bolo asi trochu od veci keby som sa spytala ci by si to nemohli prist vyzdvihnut tam..haha tak ja neviem..no praveze nemam nikoho takeho kto by taku sumu mohollen tak za mna zaplatit..neviem ako to budem riesit..tie poplatky v banke to by mi nevadilo len si chcem byt ista ze to pride..

misaela

cicimici

:) ja idem už tuto streduuuuu!
ja som postupila od 350 (majova konzul.) na 450 (oktobrova konzul.)
objednala som si 450 ale dodatocne aj 400
a chcela by som prave tie 400.
ja som do siklienky volala 3x a menila a doobjednavala...
no museli si mysliet že jaka zmetkarka nerozhodna :)

cicimici

misaela

aha no dobre tak ja este teda pockam ci mi bude sestricka volat a ak nie do toho 12.teho tak tam brnknem ja..no a s tymi implosmi no skusim si aj ja teda vypytat dve velkosti hehe :) ty kedy ides? a medzi akymi sa rozhodujes?

strangeemily

cicimici

zlatko mne povedala sestricka ze si ich mam mesiac pred opkou objednat ja mam opku zaciatkom septembra a ze si ich mam objednat zaciatkom augusta,a este mi povedala ze ak by som mala problem mam im zavolat ze oni mi ich objednaju a ze zaplatim potom celu sumu u nich na klinike,ze ak mam zahran.ucet ze aby som zbytocne nepreplatila,tak ak skus tam zavolat a oni by ti ich objednali:)
no a co uz stresujes ci nie?:D ti budem drzat palce:)

olivka21

Cicimici
s tym prevom to urcite ide,ale platis vyssie poplatky neviem ako dlho to trva. Sprav to western jnionom.....ak to este existuje,hihi..
alebo nemas koho poprosit,ze by to za teba uhradil?