Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

cicimici

no ved jasne aj mne sestricka povedala ze spolu budeme este hovorit pred opkou aby mi vsetko este zopakovala ze to je dost dlha doba aby som si vsetko zapamatala:)no tu je velmi dobre hehe lepsie ako v UK tam som tiez robila ale tu sa mi paci viac:)vies co tu hovoria aj po anglicky aj po nemecky ale my mame take stastie ze nam aj po slovensky trochu rozumia nasi holandania:D takze ako sa da tak:)ja pracujem v oblasti zahradkarstva aby som to mohla tak napisat hehe:)je to trocha zlozite no :)ale som spokojna:)no ja meriam 161cm a mna doktor ked uvidel hne dpovedal ze 300 sa mi tam zmesti ale potom uvazoval ze aj 280 a este menej ale to som ho stopla ze to nie ze ja chcem 300:)no ja by som brala velke ale tiez mam niekedy dilemu ze ci to nebude moc alebo zas malo ale zas si potom poviem ze teraz tam nemam nic ze to bude aj tak velka zmena:)a v rodine mi hovorili ze to bude asi hodne ked som im povedala hehe aj s priatelom sme robili taky malucky figel skusila som do sackov si dat ryzu a vlozila som si to do podprdy ze ake to bude ale dala som len 250 lebo mi tu jedna poradila ze musim dat menej a dost velke mi prisli:)tak ja neviem no a ty merias kolko?ale ty mas potom asi sirsi hrudnik ked si viac dostala.

misaela

cicimici
a aku máš výšku a vahu? Lebo mne dr na prvej konzultacke tiez povedal 350 ale dalo by sa aj 400. ale kedbaby na fóre písali že sa im mali, tak som dala este jednu konzultacku a tam už mi doktor celkom iné veľkosti nukal :) ja mám 165 a 53kg. Ale odkojila som dve deti, takze as preto mám kožu menej pevnu a zmesti sa mi viac

cicimici

strangeemily

ahaaa no tak ja uz po konzultacke ked som sedela prisestricke som bola taka nasiaknuta infoskami ze toto mi uplne vypadlo:)este ze ta mam..dakuejm este raz..v holandsku ozaj?ja tam mam sesterku tiez ceckanu :) a ako tam je? tiez by som mozno vyskusala holandsko..pre zmenu:)a co robis ak smiem vediet?a staci ti tam anglina abo rozpravas dutch?no ta velkost moja nestastnaaaa hlavu mam z nej ako melon nie nedohodli sme sa na vacsich len mi pocas konzultacky doki tak naznacil ze by sa dalo aj tych 350 a povedal ze sak je to na vas lebo implantaty si budete objendvat sama..tak mi to teraz vrta v hlave..ty bi sla do vacsich?ty si este o kusok vyssia ako ja..aaaaach

Lucia83

Tomyum1
Ahoj cicka no som ok nastastie. Bola som tam a dr ma popozeral a hned mi povedal ze ci nemam dostat nahodou menzes , ze vtedy tsk napuchnu a bolia. Ja som mala dostat este pred opkou ale nic no a ako sme dosli domov tsk som ti ich aj dostala chapes:-)))))
No a na tie teploty povedal ze pre istotu mi da antibiotika. Rany mi este pekne pozrel , poprelepoval nanovo co som rad lebo vcera mi muzicek umyval vlasy a trosku nam frklo na leukoplastik.. Ale ze su pekne ale ten pravy sval je este dost napuchnuty ale ze je to normalne a mam si davat aj ten wobenzyn ale 7 tabliet. Takze ti poviem ze mi spadol kamen zo srdca. V noci som trpela jak blazen od bolesti a vsetko ten menzes vies ake som ich mala? normalne ani dotknut a kosik f .. A za vsetko moze menzes chapes??!!
A ty ako zlatik?? Uz su uplne odpuchnute???

cicimici

misaela

tak to mas super aspon to budes mat cim skor za sebou..a mozno vyfasujes aj nejaku super kolegynku na izbu..no a co sa tyka toho flectoru vsetci ho tu tak strasne ospevuju az sa zacinam bat ze mi od bolesti nic ine ani nezaberie..ja ho totiz nemusiiiim..mne je z neho strasne na tycku ma tak natahuje ze koniec..ale tak mamka je sestricka tak hadam so mnou nieco porobi..:Dtak to mas fajn ze muzicek aj mamka budu pomahat ten prvy tyzden ozaj treba..no drzim palce silno silno..vsetko bude ok som si ista..a uz na vianoce budes moc dat nejaky sexi vianocny topik..

strangeemily

cicimici

:):)no lebo ja som hned povedala ze musime nejako dobre naplanovat tu opku lebo som v zahranici a ona mi hned povedala aj toto ze by mi ich objednali:)ale ja nebudem mat problem lebo mam slovensky ucet takze si to urobim cez banking:)a ja som v Holandsku:)takze mali by ti ich objednat si myslim ked im povies ze je taky problemos:)a kedy ides na SK?stihas predoperacne vysetrenia?a preco si ides objednavat az dvoje implose?ste sa dohodli s doktorom aj na viac ci ako?

misaela

cicimici
Dik :)
idem do bb, ráno 7.45, a vraj sa ide podla toho kto prvý príde.
teším sa moc a dufam, že vsetko bude ok a bolesť zvládnem. Flektor rapid ale už mám kúpený :)
Mám dvoch drobcov, takže mi bude pomáhať mama prvý tyzden a potom manžel ak bude treba.
Ty chceš akú veľkosť?

cicimici

olivka

nooo tak aj ty uz mas teda poriadnu velkost..a pacia sa ti velke prsia?lebo ak hej tak si myslim ze nemas o com..ten nas zlaty pan doktorko on to tak povie vzdycky ze celkom nenapadkom ze ale amestilo by sa nam aj tolko a tolko a zbytocne nam potom tieto jeho slova iba vrtaju v hlave..aaaach jaj no ja mam navrhnute 325ml lebo ja som strasny krpec asi najvacsi alebo resp. najmensi tu na fore a rozmyslam nad 350ml lebo tiez doki tak nenapadkom spomenul ze by sa zmestilo :D a viem niekto si povie ze blbaaaa riesi 25ml ved to nic nieje ale ked doktorko na konci rozhovoru povedal aaaale nie dame tych 325ml a nebudem vymyslat tie budu super akurat..tak preto vaham a este nemam deticky tak aj preto..

cicimici

strngeemily

jeeeej moje zlateee..to fakt?a mne to preco takto neponukli..?si isto krajsia :D haha no tak to si ma moc potesila tak ja ked budem dohadovat ten termin s tou sestrickou tak sa jej opytam ci by nebola taka zlata a nemohla by mi to objednat teda ona..no tak to si mi normalne zlepsila naladu..no ja uz veru stresujem a to mam este pat tyzdnov..katastrofa..sak ja ked si spomeniem ako sa mi v cakarni predkonzultoackou ruky potili tak sa nechcem vidiet v den opky :D sranda to bude no..kde v uk si to ty moje?som zabudol :/

olivka21

Cicimici
ja idem az vo februari. Sice som mohla ist teraz 10teho uz,ale muz si nemoze vziat volno,tak nemal by kto byt s dcerkou. Ja mmam navrhnute 445ml anatomy eurosilicone,ale dr.cerven povedal,ze do 600ml by sme sa zmestili. Tak si chcem nechat poslat 445 a 515ml. Ale asi pojdm do tych väcsich,lebo podprdu budem mat pri oboch75C. A ty?