Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

strangeemily

cicimici

no starame sa o stromky ktore nas majitel vyvaza do celeho sveta:)uz koncis a preco tam nechcete uz byt?no ked vies svetovy jazyk tak to ide vsetko lahsie:)ja moc jazyk neviem ale priatel vie aspon tak hehe:)no tak to preto ti dal viac lebo ja som moc uzunka a preto mi dal aj VP lebo ze stredny by mi do stran nemal kde dat:)tak to mas super hehe ale ja si to vsimat nebudem ak budu nejake blbe narazky myslim ze to je kazdeho osobna vec,joj ale zavidim ti ze uz ides na opku ja ked pojdem ty uz budes mat ciciky skoro zahojene a ja este v mukach:D

angie77

Lucia83

juj, tak som rada,ze vsetko je v poriadku, som na teba dnes myslela... takže to je len koli menzesu, toho sta bojím

aj ja po opke, lebo ked mám menzes strasne má bolievaju prsia, tak aspoň budem teraz vediet, ze co mám cakat:-)

cicimici

strangeemily

haha soraaac este ktej robote mi robime spolu v restike moj priatel v kuchyni riady a ja casnicku plus este mam jednu robotu ako barista (kavorobic)ale tu budem teraz po 4 rokoch uz koncit..a tym jazykom si myslela ich jazyk abo anglinu/neminu?

cicimici

strangeemily

tak ty si ako zahradna dizajnerka?strihas stromcuriky a tak?fasa..no tak to mam potom sirsi hrudnik ako ty ma teraz priatel meral bo do teraz som nemala saju a ja ti mam tolko co ty cez ja mam pod prsiami a cez prsia 77..no predoperacne mam v maliku mamka je sestricka tak uz vsetkym koleginiam rozvrhla kto mi co spravi cize sa obidem bez hlupych poznamok a pohladov..

cicimici

strangeemily

jaaaaj a este som chcela ze opku mam toho 12 a dom pridem 10 takze 11 predoperacne a 12 sa ide na to dufam ze ma nebude cakat nejake prekvapko co mi to pokazi..

strangeemily

cicimici

ja som mala tiez balerinky obute hehe:)mne zas doktor ohladom veku lebo ja posobim dost mlado tak sa asi trochu zlakol ze aka 15 mu tam prisla:)ano som tu aj s priatelom a pracujeme spolu ale niekedy nie on je inde a ja inde:)neviem ale mozno nie ved ked vies jazyk tak mas viac moznosti a vy co robite v tom anglicku?ja mam popod 65 a cez 71:)161 cm a dnes som sa vazila mam 46kil:)

cicimici

strangeemily

no ved uvidim ak sa mi neoazve sestricka do buduceho pondelka tak si tam zavolama skusim sa na to opytat..no ja ked som vosla tak doktorko hned poznamenal ze som si nezobrala opatky ;)niektore baby to tak asi robia aby posobili vyssie a aby im dal viac hehe..ja som prisla iba v balerinkach sak som nechcela nejake mega kozy..:)ja mam 155 a prve mi dkotor prilozil 440ml haha srandista..az mi zabehlo..ja neviem ak by sa dalo sestricke objednat dvoje tak by som bola rada..ak nie no tak uz booooze sa nezblaznim..takze v holansku je dobre..hm..dobre vediet..a myslis ze je tam problem najst si robotu?vy robite s priatelom obaja to iste?hehe ni figel som skusala aj ja no..:Dhned po konzultacke ked som priatelovi chcela ukazat aku velkost sme vyfasovali..:D tiez vyzeral ze by mu stacilo ;)a ty mas kolko cez hrudnik popod prsia a cez?

toryka

nikuska

neviem preco, ale momentalne stres nemam, nejak si stale neuvedomujem ze idem na opku. uvidime ako na tom budem vo stvrtok, ale bojim sa ze budem poriadne rozklepana :/