Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

skoricka

Lucka83

Dakujem Lucik, stale gulateju viac a viac. Ja som svoje mala povodne slzyckove prsia :)) a chcela som gulate silikony a takyto je efekt :) Mne ta na recepcii hovorila, ze Mladek ma dva tyzdne dovolenky, cize tento a aj buduci, tak to vychadza a ze bude Dr. Kovac...mne to nevadi, v pohode...No a to mam dakde ocislovanu podpiru?? Lebo netusim aku mam...Nebojkaj, aj Ty budes mat krasne prsia :)

olivka21

Cicimici
mne sa pacia vacsie prsia,ale nie zas velke. Ide o to,ze u mna je minimum dat 445ml,pretoze mam vykojene prsia,tak mensie by mi nespravilu pekne prsia.......aspon tak som to pochopila,ze by mi stale ovisali. A kedze rozdiel medzi 445 a 515ml vraj urobi len pol centimetra v obvode navyse,tak to nejak neprezivam a necham to v den opky na dokiho. Vy sa mte,uz budete pod vianocnym stromcekom vyceckané a vysmiate. Drzim palce. Inak kolko uz beha po svete silikoniek,ze? Kazda druha minimalne...hehe,to je super

Lucia83

Skoricka opicka
Krasne ich mas tak sa ti zmenili. Nadherne uplne paradne ako ti odpuchli. Aj ja uz chcem mat takeee. Inak posobia ako anatomicke sranda. Kolko si mala cm pred opkou?? Ja 73 teraz 90 v podprdke. A aku mas pooperacn podprdku? Ja 70e. To budem mat aky kosik?

Lucia83

Angie
Dakujem ze si na mna myslela a veru aspon budes mudrejsia ked ta budu brutal boliet tak to su tie kramose:-))))

Lucia83

Tomyum
Cicka neries jeho fotky! Ma urcite zly fotak :-) . Vobec nic na foteckach neni , ziadny rozdiel nic su velmi pekne. Hod fotky a napisem ci su teraz este krajsie. Boze to uz je 6 t? Ako to leti strasne. .....

Skoricka opicka

No tak ty si aka paradna, ze uz zarezavas a vobec nemas bolesti resp len malilinke tak klobuk dolu!!!
No ta bolest ti poviem uplne hrozne, len som ich pohladkala a umierala som.
Doktor bol uplne zlaty ja som bola u toho Kovaca. Lebo Mladek mi volal ze ma tyzden dovcu ale ze Kovac je velmi dobry. My 13 teho ideme Mladekovi na kontrolu, ci myslis ze Kovocovi??

cicimici

strangeemily

nooo tak potom sa neboj doktorko je odbornik a cm nepustia..vie co si ukoho moze dovolit..ja ma provil tiez vysoky to som rada lebo radsej chcemm aby sli kozenky dopredu ako do boku..:)no preco chceme odist no tak mi sme tu povodne ani nechceli ostat dlhsie ako pol roka ale nevydalo no..dlho nam je..pocasie je na prd a celkovo je to tu take nedobre..ale domov urcite nieeee lebo katastrofa doma tam neviem ako by som vyzila..to by som o tychto mojich kozach mohla nechat len snivat..no mna doktor meral uz potom ked som sa vyzliekla a vravel ze takych nejakych 8cm viac mi to spravi na obvod cize tych 85 ratam no a kazdopadne mi spomenul ze aj na 325 aj na 350 by som mala rovnaku velkost pooperacnej cize 70B ty mas aku pooperacnu podprdku?a tebe povedal kolko budes mat?nebojaj sa ten rok ti preleti ako voda..a takto o rok aj ty uz budes mat za sebou..ja ani neviem ako tento rok rychlo ubehol sak sa mi to zda ako pred tyzdnom ked sme si tu spolu pisali v marci a aha uz je november..;)

skoricka

Lucka83

Ahoj moja, aj ja som na Teba myslela, som rada, ze to su " len " kramy, ale aspon si nas pripravila, ze ako to moze az velmi boliet. Ja som dneska bola prvykrat v praci a super vsetko, len strasne zadychcana som bola :D trosku som citila prsia, ale v pohode...Inac, uz lezim aj na boku, nic ma netlaci. A dnes mi muzicek prelepil ranky, vsetko sa hoji tak ako ma, klop, klop, klop...No moja, dufam, ze uz si spokojna, ked si bola u lekara a aky je? :)) U neho mame kontrolu toho 13 teho :)

tomyum1

Lucka83
To som rada ze si ok, aj mna dost boeli, myslela som ze vybuchnu, prvy menzes po opke... Teraz druhy cyklus uz lepsie... A aj teplotka moze byt z toho, mne sa tiez vzdy pred zda ze mam zvysenu. A jasne ze teraz sa pozorujeme a vsetko riesime a prezivame a stresujeme... Tak fajn ze nic vazne u teba...
Ja som bola dnes na kontrole po 6 t, doki urobil foto a ked som to videla sa mi pokazila nalada uplne, na foto vyzera jeden o cislo vacsi... Nazivo to tak nevidim aj ked jasne ze nie su rovnake, ale ta foto je hrozna... Mam teraz opacne, povodne mensi je vacsi, ma o 45 ml viac, to je nasledujuca velkost, cize menej sa pridat nedalo... Mozno je este nejaky opuch... Nechapem, na mojich foto to tak nevidno, a ani nazivo... Ale ked bude doki moje fotky ukazovat babam tak k nemu nepojdu...