tomyum,
foto a lekár!? ahahah! :D to si vôbec prosím ťa nevšímaj, niektorý to robia len z akejsi povinnosti!!!
vieš čo je najhorší pohľad, teda ja som ho zažila v kabínke, kde boli zrkadlá uložené tak, že som sa videla z boku a videla som parádnu asymetriu s tými 250-kami, doma pred zrckom 2D sa mi vôbec nezdalo, že je to až takto, ako keď sa na mňa dívajú ľudia zboku...neanalyzuj, nerieš...vyfotil ťa na prd proste, cíť sa dobre, a keď tvoj pohľad zhora na ne nie je nejaký strašný, kašli na to, žiadna nemá také symetrické ako na našich slávnych foto - si nemysli ;]
...u mňa jeden lekár skončil už len preto, že mi nameral pod prsiami 68 cm!!! to doboha nechápem kde nameral, ale bolo mi jasné, že preto mu vychádzajú max 390 ml a viac ani počuť...takže zbohom, čauky-mauky, pápá, takých by bolo...a aj je! posunulo ma to zasa ďalej, preto aj pýšem babám tak odvážne o posúvaní opky, radšej neskor ako na prd...a jedna zlá, nejasná alebo nečakaná resp. nechcená odpoveď a končíš doktorko !!! pri prvej opke ma operoval prvý doky, pri tejto - reopke štvrtý - sa mi pozdával a hlavne odpovedal k veci a parádne sme sa zhodli vo veľkosti - rovnaké predstavy o tom koľko je málo - to som mu vysvetlila ja, koľko je veľa podľa mňa som ho nechala typnúť - skrátka čítal mi z hlavy a toto pochopenie je doležité...