Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Tomaska
Neboj bude ta on operovat ! Ale aj ten Kovac je velky profesional musim povedat. No ale bolesti uz lepsie o nieco len ta jedna strana je stale napuchnuta jak slak tu ruku stale neviem dat vyssie. No ale u nas cista geriatria miculka :-). Oridzinal dom seniorov. Vcera mi mangel vlasy umyval, stale ma sprskuje no co ti povim... Priprav aj svojeho na to a potom si pekne zlyznu smotanku a vycvachtaju sa :-)))) ale teda u mna neviem kolko to bude trvat.

tomasova

lucinecka
drahusik moj ceckaty tak jak si ma ukludnila...tak to by som ozaj nespala...a co bolesti uz prechadzaju???

Lucia83

Tomaska, skoricka

Nie nema dovolenku volal mi a povedal ze dovolenku ma iba tyzden!!! Asi ta na recepcii sa pomylila kocenka.
Neboj Tomaska moja vsetko je ok, ne ze nebudes spat, klud!!

kejtrina

tomyum,

foto a lekár!? ahahah! :D to si vôbec prosím ťa nevšímaj, niektorý to robia len z akejsi povinnosti!!!

vieš čo je najhorší pohľad, teda ja som ho zažila v kabínke, kde boli zrkadlá uložené tak, že som sa videla z boku a videla som parádnu asymetriu s tými 250-kami, doma pred zrckom 2D sa mi vôbec nezdalo, že je to až takto, ako keď sa na mňa dívajú ľudia zboku...neanalyzuj, nerieš...vyfotil ťa na prd proste, cíť sa dobre, a keď tvoj pohľad zhora na ne nie je nejaký strašný, kašli na to, žiadna nemá také symetrické ako na našich slávnych foto - si nemysli ;]

...u mňa jeden lekár skončil už len preto, že mi nameral pod prsiami 68 cm!!! to doboha nechápem kde nameral, ale bolo mi jasné, že preto mu vychádzajú max 390 ml a viac ani počuť...takže zbohom, čauky-mauky, pápá, takých by bolo...a aj je! posunulo ma to zasa ďalej, preto aj pýšem babám tak odvážne o posúvaní opky, radšej neskor ako na prd...a jedna zlá, nejasná alebo nečakaná resp. nechcená odpoveď a končíš doktorko !!! pri prvej opke ma operoval prvý doky, pri tejto - reopke štvrtý - sa mi pozdával a hlavne odpovedal k veci a parádne sme sa zhodli vo veľkosti - rovnaké predstavy o tom koľko je málo - to som mu vysvetlila ja, koľko je veľa podľa mňa som ho nechala typnúť - skrátka čítal mi z hlavy a toto pochopenie je doležité...

tomasova

tak to tam budem rano volat..to by ma ako nasr..keby ma nema operovat on..total mam nervy..to si hadam nemoze dovolit nechat pacientky len tak,ci???

skoricka

tomasova

fuuuha, vidis...Ale vazne tak mi hovorila ta na recepcii, bo som jej podavala prepustacku, nech mi napise cas, kedy mam dojst 13 teho a ona jak mi ho tam pisala, ta hovorila, ze " Ale nebude tu Dr. Mladek, ma dovolenku dva tyzdne "...a ja ze oukej...Ta zavolaj si tam zajtra.

kejtrina

straingeemily,

teraz momentálne mám cez prsia 96 a pod prsiami 72 cm, myslím, že sa to zmenší, keď usadnú...predtým, ťažko povedať, bolo to už strašne dávno...myslím, že to bolo cez prsia 89 a pod prsiami rovnako...po tej prvej opke - s 250 ml vysokoprofilovkami som mala cez prsia 93 cm...

daniellita,

reopka nie je lacnejšia, pokiaľ ti ju nerobia z dôvodu reklamácie, ak niečo posrali a pod...
...ak chceš len väčšie prsia stojí niekde rovnako ako prvá opka, niekde ešte viac...(najmä v Čechách)

shilla

lentilka99
Vieš ja na nu mam súkromné číslo,lebo mame spoločnú známu.Skús zavolať do ambulancie,len viem,že veľa operuje a tak je stále na operačke.

tomasova

skoricka
cicka neblazni ze ma doki aj buduci tyzden dofcu,ved ja mam 14 opku....to ma ako ani operovet nebude???

skoricka

Lucka

a este som zabudla, ze svoje som mala dva a polky prsia, obdvod 93 cm pred :D ja som trosku sirsia no :D a teraz mam 99 cm po odpuchnuti...a pod prsiami sa mi zda, ze mam 84, tak nejak, nechce sa mi teraz merat, bo uz lezim...