tomyum,
ale choď prosím ťa! ;)
...za najväčšiu hysterku, čo tu napíše aj že si prdla, považujem aj tak seba...
...mávam taký nutkavý pocit, keď mám pochybnosť o dianí sa v mojej hrudi a dokým to tu nenapíšem a nečítam odpovede a rady, dovtedy budem chodiť po byte ako nervózna ako lev v klietke...a a a ten telefón nezdvihnem a nezavolám tomu lekárovi ani keby... a načo! veď mám vás...podľa mňa je toto fórum dostatočný zdroj "domácich" informácií (samozrejme aj odborných, keďže čerpáme od svojich lekárov - len som chcela podotknúť, že treba vždy uprednostiť názor svojho lekára, je to jeho práca)
tomyum,
ja som bola upozornená na to, že čím väčšia veľkosť, tým sa zväčšuje asymetria (pokiaľ ide o plastiku bez modelácie)...dobre som vedela, že sa zvýrazní sa, ale o veľkosti som mala jasnú predstavu a nedala by som si poradiť, že menej...zariskovala som - asymetriu mám, ja neviem, podľa mňa miernu, uvidíme čo bude keď si sadnú...ale neriešim to...nerieš to ani ty...pokiaľ ju doma, zhora alebo na svojich foto nevidíš - to doky asi nevie fotiť - veď uznaj, že sám sa tých chce prezentovať? keby bol chytrý prechytračený a asymetriu ti vidí, vyfotí ťa aj na 20krát tak aby vybral jednu foto bez...