Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

baby fajciarky
mam otazku pre kocky co pred opkou dost fajcili...kedy ste pred opkou prestali fajcit???ja mam opku 14 a nadokazem sa rozlucit s cigaretkou...tak som sa strasne rozfajcila a chcela by som vediet kolko pred a ako ste to zvladli....pommoooccc.....

kejtrina

tomyum,

ale choď prosím ťa! ;)
...za najväčšiu hysterku, čo tu napíše aj že si prdla, považujem aj tak seba...
...mávam taký nutkavý pocit, keď mám pochybnosť o dianí sa v mojej hrudi a dokým to tu nenapíšem a nečítam odpovede a rady, dovtedy budem chodiť po byte ako nervózna ako lev v klietke...a a a ten telefón nezdvihnem a nezavolám tomu lekárovi ani keby... a načo! veď mám vás...podľa mňa je toto fórum dostatočný zdroj "domácich" informácií (samozrejme aj odborných, keďže čerpáme od svojich lekárov - len som chcela podotknúť, že treba vždy uprednostiť názor svojho lekára, je to jeho práca)

tomyum,

ja som bola upozornená na to, že čím väčšia veľkosť, tým sa zväčšuje asymetria (pokiaľ ide o plastiku bez modelácie)...dobre som vedela, že sa zvýrazní sa, ale o veľkosti som mala jasnú predstavu a nedala by som si poradiť, že menej...zariskovala som - asymetriu mám, ja neviem, podľa mňa miernu, uvidíme čo bude keď si sadnú...ale neriešim to...nerieš to ani ty...pokiaľ ju doma, zhora alebo na svojich foto nevidíš - to doky asi nevie fotiť - veď uznaj, že sám sa tých chce prezentovať? keby bol chytrý prechytračený a asymetriu ti vidí, vyfotí ťa aj na 20krát tak aby vybral jednu foto bez...

anna_31

Ahojte baby, mala by som otazku , mate niektora skusenosti s implantami a tehotenstvom resp kojenim? Resp zmenou tvaru a prsnikov pocas kojenia?Dakujem

tomyum1

Kejtrina
Dakujem krasne za povzbudive slova, tvoje prispevky nemaju chybu, vzdy mi zlepsia naladu!!!

Jaj baby ako dobre ze ste tu, co by som bez vas robila... Nevedela by som ani trt a bola v strese zo vsetkeho... Dakujem a dobru noc!!!

Slubujem ze dnes uz do podprdy kukat nebudem :-)

barbora10

ahojte dievcata.vsetky vas chcem pozdravit,podporit tie,co maju pred operaciou.tie co mate cerstvo po zakroku rychle zotavenie a nech ste co najrychlejsie fit:)u mna to budu uz 3 roky od operacie a ani raz som to neolutovala.prsia si stale naplno uzivam,momentalne sice kojim,ale uzivam si ich aj napriek tomu:)takze este raz vam prjem,aby bol vysledok podla vasich predstav!pekny vecer:)

ivava

Barbarella. Majka 1910
Baby vy uz mate po tak uz sem ani nechodite...dajte o sebe vediet a poslite nove fotooooo....

Lucia83

Tomaska
Zabudla som este dufam ze uz nehulis , neypalujes ten tvoj krasny zobacik.. Ved piseme zajtra idem dat atb a hajde do postele, samozrejme s doprovodom manzelika, musi mi napravit vankuse:-))) inak teraz zistujem aky mam poklad doma ako sa o mna krasne stara .

leus

cicimici
naozaj sa ti pacia, tak diky no :) tu velkost podprdy pooperacnej si ja uz nepamatam a ani nie som doma tak sa ti na to neviem pozret