Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Kejtrina
S tym korzetom to myslis asi nasu krasnu podprdu vsak??
No to sm pocula cim dlhsie tym lepsie, neviem kolko sa zotavuje sval resp prirasta . Mrknem si to na nete. A k tomu poklesun hovori sa ze ked su pod svalom tak by k tomu nemalo dojst neviem . Ty mas polku pod svalom? To sa tam nezmestil cely implos a ako to potom prirasta ta druha polka? To som ani nevedela ze sa daju aj takto dat do polky sranda.

Lucia83

Barbora10

Dobre vediet ze tie prsia su krasne aj ked prejdu takym zatazujucim obdobim plnenia:-) . Mas ich krasne stale a postava uffff odpadla som.

kejtrina

olivka,

jasne ze ber vacsie! lucia 83 ti dobre radí, že je pre teba lepšie mať väčšie prsia ako menšie a prázdne miesto...
...v mojom prípade sa lekár bál, že ich nebude mať kam napchať :)

kejtrina

olivka,

pozri...kazdy lekar podla mna zvazuje benefity a rizika...u teba je vacsim prinosom ked budes mat vykojene prsia vyplnene, mne zalezalo na tvare a velkosti, niekomu na cm okolo a pod...
...asymetrie sa boj podľa toho aká je pred, ja mám info, že väčší implantát ju viac zvýrazní ako menší - no a potom ešte tá hra s rôznymi veľkosťami implošov - ale s tým som sa ja nestretla- neviem ti v tomto poradiť...
...pokles...ja som mala 250-ky zašité celé pod svalom...tieto 430-ky čo mám teraz sú prekryté svalom do polovice - čiže zospodu ich nepodopiera sval ako tie menšie čo sa tam zmestili celé...
pokles by mal záležať vraj aj od toho, koľko vydržíš mať korzet...čím dlhšie tým lepšie resp. pevnejšie ti prirastie imlantát hore...

baby máte aj vy takéto info? ;)

Lucia83

Olivka
Nemas sa cohombat ja mam 440 ml . Potrebujes vyplnit prazdnotu predstav si ze ti tam da 300 ml a ostane ti nadalej plno nevyplnenej koze?? Hmmm?? Sak to nemusis ist na prsia!! Doktor vie kolko ti moze dat ml. Nechaj to na dr.

Lucia83

Podla mna vacsie implose nemaju nic spojene s neprijatim . Teraz su na takej urovni implantaty ze su vrubkovanejsie ako napr. mentrory a tym padom sa znizuje pravdepodobnost neprijatia. A este k tym velkostiam ktore sa viac predavaju je to o tom ze vacsinou si davaju implose baby ktore maju male prsia a do nich na prvu supu narvat 500 ml povedzme si ze to by asi nebola dobra cesta, aj ty si mala najskor250 ml a az teraz viac. Nehovorim o vykojenych jednotkach to je zas ine, tam sa zmesti samozrejme viacej. Tymto si to vysvetlujem ja ten pocet viacej predavanych mensich implosov. A to mas infosku z konkretnych znaciek? Lebo si hovorila ze 300ml eurosilicon je vacsi ako 300 ml mentor. A k tej tvojej asimetrii absolutne nic tam nemas ziadny rozdiel su super, bombove!!! Aj predtym si mala krasny tvar cize pri vacsich sa dal ocakavat este lepsi efekt.

olivka21

Kejtrina
pises o asymetrii a soku v tele pri vacsich implosoch.... ale co v takom pripade ako mm ja,ked mensie sa nedaju kvoli ovisnutej koži,proste pod 450ml mi to dr.nespravi.... mam sa podla teba bat asymettie a poklesu rychlejieho?

leus

barborka
SUPER!ani nemusis ist na reopku, ostali ti krasne ako pred tym a ani nevyzeras ako po porode, mas vymakanu postavu, gratulujem!

kejtrina

tomaska,

hmmm, podľa mňa telo zažije väčší šok, keď s tým sekneš úplne na pár dní...

14.-teho? dnes si daj o pätinu menej...

...keď fajčíš cigy vraj sa zle hoja rany, ja viem, som bývalá fajčiarka, že sa neskutočne míňa vit. C ...

kejtrina

baby, prosím čítajte!!!

inak napadlo ma o tých veľkostiach...
...jedna z Vás tu písala, že najčastejšie sa používajú imploše od 200 do 300 ml - tak toto bola aj moja otázka a keďže som to neverila všetkým štyrom lekárom, u ktorých som bola, potvrdili mi to aj dvaja predajcovia zo známych firiem...

...podľa mňa je to preto - preto "známe" že čím väčší imploš, tým väčšia pravdepodobnosť komplikácií...alebo aj úplne odmietnutie tohto cudzieho predmetu...je tak?

ja som teraz veľmi spokojná, že som sa dostala ku svojej terajšej veľkosti cez 250-ky - to telo predsa nezažíva taký šok, ako keby mi hneď do toho môjho hrudníčka napchali pomaly pollitrové kozy...a kam? veď ani miesto na to nebolo, nieže proporcia...
...kočky, ja Vám len môžem odporúčať, že "pomaly ďalej zájdeš" ... lekár s Vami bude zjednávať tak cca o 50 ml, možno 80, ale pokiaľ hovorí o 280-kach, tak 515-ky z toho nebudú a ak budú, tak ja osobne by som sa pri vydobití si "svojho" pred opkou asi pos.r.o.