lucia 83,
predpokladám že tá pochvala patrila mne...tak Ďakujem velice - každej sa nám to dobre počúva...ja som chcela len podotnúť, že možno keby ich fotil niekto kto foťák drží v ruke 2krát do roka - ach! našlo by sa všeličo... (jebák, chlp :D :D :D) ale nie...bez srandy teraz...
to že 300ml nie je 300ml...pozri si tabuľky ja mám vytlačené všetky značky ktoré sa tu dajú zohnať a v tých tabuˇkách sú rozmery implošov...eurosilicone má väčšie výšky a šírky, dokonca aj projekcie pri tých istých ml ako mentor, z čoho mi vyplýva, že je viac natiahnutý a podhustený ako mentor...má to svoje výhody aj nevýhody...výhoda je že sú mäkšie, nevýhoda, že sa viac vlnia...ach baby ja mám tak naštudovanú pri tejto reopke, pri prvej operácií ma zaujímali iba ml - toto som už ale zdôraznila všetkým začiatočníčkám, že to nie je podstatné, podstatné je, že si na hrudi vieš nakresliť ako aj doky, keď vieš, že imloš má 14 cm výšku a 13 cm šírku...projekcia? ryža, voda? ach! baby, prosím vás...!!! to ju ešte ale prekryte tuhým veľkým prsným svalom...
povrch implošov - polytechy majú dokonca teraz také, čo majú na povrchu akúsi mikropenu...ale to či tvoje telo imploš prijme alebo nie závisí na tom, s akou veľkou plochou polyuretánu (silikónu) sa stýka v rane /alebo/ stretne na prvýkrát - klasická alergická kaskáda...