Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

strangeemily

nie nie nepišeš zle, len ja som si zle pamatala ja som myslela ze mas velkost cez ako som ja mala 75 cm . lebo ja mam teraz 84.preto som ti napisala ze to budes mat viac po.Jasne ked mas 71 teraz.

nadranka

v kuse aj cez den som ju nosila asi 3 mesiace, ja nechodim do roboty, mna to neobmedzovalo nijako a opku som mala v decembry takze aj na obleceni sa to stratilo, len ked som niekam isla som dala normalnu na silvestra atd.
nemusi sa tolko nosit nejakych 8 tyzdnou by sa ale malo.

tomasova

dakujem :-)
vieš čo jasne že by som chcela aj vacie, to kazda!!! len nie kazda to prizna, po opke sme ohurene ze waaw vieš ako napr ja co som nic nemala tak to bola 200% zmena! ale casom som si zvykla a brala aj vacie.Aj pojdem ved kazda s tym musi ratat ze ich nemame do konca zivota,ja este nemam deticky tak az raz tak potom si dam vacie.Mne na prvy krat je zazrak ze aj 300ml sa mi zmestilo a nemam problemi z vlnenim implantatu. Ty ake mas?

nadranka

rita149

3 mesiace si ju nosila?? A ako ti povedal dr.? Lebo mne povedal ani nie po mesiaci, že na deň mám nosiť už kosticovú.

strangeemily

rita149

ahoj,co pisem zle?:)nie to jedna zienka sa ma pytala ze kolko budem mat cez prsia po opke,doktor mi cosi hovoril ze 81 a teraz mam 71:)budem mat 300ml eurosil.,VP,okruhle

rita149

strangeemily

akych 81 to pises? čo tym myslís? ty nebudes mat tie iste implantaty co ja 300ml nagor? ake mas miery?

Barborka

uzastne prsia!!! cim viac kojis tym su vacie :-) krasne prsia a ja tvoja mala je nadherna:-)

baby
k tomu noseniu pooperacnej podprsky
tak ja budem mat 5.12 rok po opke a este stale spvama v pooperacnej, je mi tka nepsie, nonstop som ju nosila asi 3mesiace aj cez den a na spanie doteraz aj ked som vela krat spala bez nej hlavne cez leto.
Netreba to ale tak dlho ale ja som to nosila, men v nej bolo ok, a to som ju hned po opke úrve dno neznasala :-)
k tomu či implantat prekrije cely sval
tak ja mam 300ml a nepreekrije mi. ked sa zohnem a uvolnim tak na bokoch prs citim implantat, nakolko som chuda a nemam tam tuk, nie ej to vidiet len citit, ma to určite kazda chuda baba a ja silnejsia len silnejsia tam ma tuk tak to necitit, Takze nie ej to tak ze len velke implantaty neprekriva sval.

mravcadlo1

Tak ja mam dnes za sebou konz. U mudr. Jezovitovej a som max spok. Budeme davat 500ml a VP a naraz urobime aj brucho takze vsetko v jednom urobila na mna velmi dobry dojem

strangeemily

cicimici

mne o podprde nehovoril nic len ze to urobi nejak 81 sa mi zda,no uvidim ale dne som zas rozmyslala ze dufam ze mi dal tu konecnu hranicu kolko sa zmesti najviac lebo sa bojim ze sa mi tam da dat aj viac:)