Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

rita
dufam ze vsetko dopadne dobre a budem spokojna...a o tu velkost nebudem prosit nasilu,poviem mu svoju predstavu ale necham to cele na jeho rozhodnuti...drz palce.

rita149

tomasova

no super, budu krasne uvidíš.nechaj to na doktora a budes spokojna. a nepozeraj na to ze na tej su tie prsia velek alebo male, na kazdenj ukazu uplne inak.Len sa teš je to krasne obdobie aj ked trosku bolave ale krasne!!!

strangeemily

tak 46kg.mmm budu na tebe dobre tie prsicka!

skoricka

baby,

zajtra zacinam brat wobenzym, ake je davkovanie? Na letaku pise, ze 3x10 tabliet denne...no ked si predstavim, ze mam brat 30 tabliet ta mam dost...

strangeemily

rita149

si ma potesila:)no tak aby som ich odniesla pri mojej 46kilovej vahe:)..ale nie sa smejem:)a ja som ani nenaliehala na pana doktora ja som mu hned povedala ze to necham na nom vsetko ze sa nebudem hadat ani nic ved je odbornik a musi vediet co je spravne:)

tomasova

rita
ja idem do NR,navrhnute mam 400-450ml,gulate,mentor,VP,pod sval...cca 173cm,58kg,ale uz teraz tuzim po tych 450,mam pocit ze 400 mi bude malo nakolko som 400tovky videla babam.ja idem teraz 14.11.neviem sa dockat...

rita149

strangeemily

jasne ze sa mas na čo tešit, ty si este utlejsia budu vacie uvidí, Mne tiez povedal ze vyzeraju vacie na mojo tele ako keby su na tele nejake baby co ma nie 50kg ako ja ale 60-70kg
takze budes ich mat super uvidis, a ked sa ti bude po case malit tak das vacie :-)
na prvy krat to netreba moc silit, kazda jedna baba čo nema ovisnute vykojene prsia tak na prvy krat nema velky implos.