Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomyum1

Lucka83

ahoj moja, pridala som nejake foto do galerky, v starych podprdach som chcela vyskusat ci az tak vidno ten rozdiel, ze jeden je vacsi, ved uvidis... tie podprdy su vystuzene bez vankusikov alebo push up, nosila som ich s vkladacimi vankusikmi a boli mi akurat, teraz aj bez vankusikov mi kozy kukaju ven, asi potrebujem D pre lepsi komfort. takze z 230 pod zlazu na 375 pod sval je ani nie jedno cislo v podprde rozdiel...
a ty ako, uz fungujes? malu niekto strazi ci je v skolke alebo uz zvladas sama?

Kejtrina
tvoje kozy nemaju chybu, ja som ziadnu asymetriu s 250 nevidela a teraz so 430 je jeden o milimeter vacsi KVOLI OPUCHU ale to tak urcite nezistane takze ich mas dokonale a nemas co riesit :-)

Rozalka

ANGIE
hlavne pre teba, všetko je ok, prístup dr, sestričky aj miesto. Nemáš sa od čoho báť... ja zatiaľ klop, klop, som bez ťažkostí, ani bolesti nemám také aké som čakala, zatiaľ všetko ok... držím ti palčeky ale nemáš sa od čoho báť...
moč už máš v poriadku???

skoricka

Lucia83

Ahoj moja, dik, tak teda budem brat 3x7 :) Dobre sa mam, uz nemam ani bolesti, len ma vsetko hrozne svrbi, Ty co? Som citala, ze mas opuchnute este jedno prsko, neboj, do tyzdna sa Ti to upravi, ja este pred 5 dnami som uplne ine prsia mala, furt sa menia, ale sa mi zda, ze sa zmensili, teda nie zmensili, lebo obvod mam stale taky aky mam, ale sa usadili a zagulatili :) Aj Ty budes brat wobenzym?

tomasova

Ahoj moja, wobenzym treba brat pre lepsie hojenie ran, celkovo je to velmi dobre na imunitu, gynekologicke problemy, pooperacne stavy, stahuje zapaly, atd...Aj nas doky ho odporuca :) Ako sa citis?

Monitaaa

No baby už mam stehy von a dnes som si bola len tak zo srandy skusat podprdy, lebo chcem vediet aspon pribliznu velkost. Tak 75/D mi bola ešte mala, ale ked este par cm odpuchnem, mala by to byt moja velkost, obvod bez podprdy mam 95. A budem sa musiet rozlučiť aj so svojimi xs tričenkami :D

mahulienka

misaela
Tak uz si sa dockala.Prajem ti peknu noc (ak sa da), caka ta velka zmena, tak ti drzim palce, aby to dopadlo co najlepsie:))

rita149

nikuska124

nie nepoterbujes pyžamo. ke´d tam prídeš vyzlečieš sa do nohavičiek, dajú ti bielo fialove samodržky aspon ja som take mala a kosielku ich a v tom si cely den az do rana. nepoterbujes nic ine.Kedy ides?

Lucia83

Skoricka
Zlatik mame brat 7 mame podobne kg, tak mi to teraz hovoril dr. Kovac ze 10 je pre 80 kg cloveka. Ako ti je???