Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

Baby
Teraz som dovolala s pani sestrickou z Novamedu...tak nakoniec sa im uvolnilo a idem na operaciu 8.12. Ty kokso to je mesiac....ved ja ani spavat nebudem...jaj a teraz vybavovat vsetko...fuuu...najprv to musim ale rozdychat...

tomyum1

Lucka

Jedna jazva ma vnutri akoby hrbolceky, masirujem, druha ok. Velkost a tvar neriesim, islo sa cez povodne takze tam na vyber nebolo. Su schovate pod a ked este este prsia klesnu nebude ich vobec vidno.

tomyum1

Lucia83
Necvakla som zle, to tak je, a je pravy mensi (fotky pred zrkadlom su naopak)... V podprde to moc nevidno... Ked sa to este trochu spravi tak to nebudem riesit kaslem na to. Este si musia sadnut, su to anatomy a vyzeraju ako gulate preto, lebo zaklad nic :-) tie fotky pred su sice s malymi implosmi ale ked si ich odmyslis tak nezostane nic:-)

Posli konecne nejake foto a opuch neries, mas velmi kratko po opke este aby si sa nejako mala stresovat...

A jasko mozeme sa niekedy stretnut, budem rada :-)

Co sa tyka fungovania s malym, prvych 7 dni bol u babiek a potom uz sama, ale on je cely den v skolke, tak som mohla oddychovat... Do skolky s muzom, zo tiez muz alebo ja peso... Mame blizko... Aj vesanie pradla a pod cca po5 dnoch uz bolo, trochu varenie a tak... Ale len aby nic nebolelo a s oddychom medzi tym...

Mna tiez viac bolela jedna strana, ale ku podivu ta mensia... Tej vacsej spodok este necitim, aj celkove je nejaky gumeny...

Lucia83

Tomyum
No na tej tretej od konca mas lavy o nieco mensi na fotke ale to si zle cvakla, lebo na ostatnych nemas ziadnuasymetriu aspon ja nic nevidim. Mozes byt spokojna su pekne!!!! Tebe dval anatomicke?? Teraz som zabudla, lebo su ako gulate na foto. Velmi pekne!!!!! Jazvy ako hoja sa pekne???

Lucia83

Skoricka
No ja som si dnes merala obvod a mam o 2 cm mensi ako odpuchaju kozane. No ja uz beriem wobwnzym od pondelka ci nedele ako sm volalas Mladekom. Povedal , ze by nebolo od veci ho brat a ako si pisala je velmi dobry aj na zapal, opuch.
Ja uz od vcera pohoda uz som sa umyla, obliekla, vyzliekla uz mi to ide lepsie bez tej jednej ruky som bola odpalena. Ale este to neni take ako ma ale lepsi sa to.

Tomyum
Som zvedava na tie fotky a hned ako nabehnu ti dam onfo. Ja sa stale bojim na ne kuknut od pondelka som ich nepozerala , ze stale bude napuchnuty..
Malicku by som este nezvladla je u babiek si ju striedaju. Dnes bude s muzom cavargovat a potom si ju aj v piatok berieme. Ty si kedy zacala maleho zvladat?? Uz bolesti nemas ziadne???

tomasova

skoricka
cicka micka,citim sa hrozne,prestavam fajcit a moja psychyka je na narusena...chcemmm faajjcitttt....pomoooccc......a k tomu sa este neviem dockat tej opky...