Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

tomyum
kdeze, 6tyzdnov je ete malo, to sa ti este zmenia prsia , ja som ich mala ako bomby fakt , z vetrovky mi vytrcali ledva som si ju zapla, teraz ani nevidno cez nu ze ich tam mam

angie77

baby za 11 dní idem na to aj ja, sa tešííím konečne, už aj strach opadáva, no uvidím den pred opkou či sa aj nepototo :)))

angie77

eelle

wobenzym nesmieš brat pred opkou, lebo by mohol spôsobit krvácanie, až pár dní po opke môžeš začat užívat

tomyum1

Eelle
Ja mam pod 70 a 6 tt po opke, nemam este makke kozy, nic mi nesedi poriadne, skusala som nejake podprdy, je malo 70D na vyber. A obvod 75 je vacsinou velky. teda niekde som citala ze treba kupovat mensi obvod na posledny hacik zapnut a ked povoli casom podprda -obvod, mas kam posuvat... Mne sa pacia napr intimissimi, tie ani nerobia D kosik, obcas C, ale uz asi pochopili ako sa veci maju a od decembra budu vraj v novej kolekcii aj podprdy s malymi obvodmi a C, D kosiikmi.

Neviem odkedy mozem davat podprdu s kosticami, doki mi nepovedal, neviete po kolkych tyzdnoch, mesiacov sa moze?

angie77

Rozalka

gratulujem k novým prsíčkam ceckaňa naša nová :)tak čo, aký je to pocit mať ich už na hrudi? :)ako sa cítiš? potrebovala si tam nejaké pyžamo, alebo netreba? neviem nič zohnat na gombičky.Tak prístup super sa začínam už tešit.
Akurát som si dnes bola po výsledky a všetky sú super, aj moč, takže to bolo fakt len z blížiacich sa krámov tá krv v moči, Tak som štastná :) už pojdem len na interné a EKG.
Baby a vy ste šli aj na anestezioloické vyšetrenie?, lebo mňa aj tam posielala obvodná, ale som jej povedala že to asi netreba o tom mi nič nevraveli, to už spravia na klinike nie? príde tam za mnou anesteziolog pred opkou nie? či?

Rozalka kedy ideš na kontrolu? stehy sú asi vstrebatelné však?

drž sa moja a oddychuj, už to máš za sebou, huráááá :)

tomyum1

Lucka
Prvykrat som pooperacne obdobie prezivala ovela horsie, teraz uz som vedela do cono idem a cakala hotove peklo, sama som bola prekvapena ze to nebolo az take zle. Najhorsia bola bolest chrbta a vstavanie, to som musela nieked fakt zhlboka dychat:-)
Vydrzis prve dva tyzdne, potom uz nic, len sem-tam pich... A kukni uz do tej podprdy:-))))

eelle

Baby, tie co ste po- je tu niekto kto mal pred op velkost tricka xs-s a dal si cca 400ml a viac, viete natiahnut este tie tricka? :/ strasne sa bojim tej velkosti ze ani podprdu si nebudem vediet najst kedze pod prsiami mam 70 a 70d=75c a eckove kosiky som nevidela nikde, ste tu niektora taka tenka s velkymi prsami?:) viete na seba nieco natiahnut? :D

tomasova

viem ze ty ides k mladekovi preto sa teba opytam, ten wobenzyn ci ako sa to vola treba brat aj pred op? tebe hovoril ze to mas brat? ty uz teraz niekdyy ides na op ze? :) drzim palce a trosku zavidim :) inak aky mas zalad ked ti bude davat take velke implantaty?

tomyum1

Leus
Dufam ze je to opuch, je cely trochu vacsi. Ale ma aj vacsi implos lebo povodne bol o dost mens. Tak sa mozno malo dat do neho menej. Doki hovoril ze ziadna velkost medzi 375 a 420 nie je. Aj iny lekar ked ma meral povedal rozdiel 45 ml. Myslis teda ze si to este "sadne"?

Lucia83

Tomyum
Cicka mas ich velmi pekne neries to je este opuch a je to fakt vidiet iba na tej jednej foto. Ked pozeram galerku tak babam ten opuch sa strati az po pol roku. Ty si sikula ja som bola tyzden uplne KO, ale to aj teplota, menzes.. Teraz uz pekne som bola vonku, vysavala juchu uz som skoro plnohodnotny cloviecik :-). Urcite dame stretko aj s deturencami by sme mohli . Dohodneme ked budem moct soferovat. Tym ze moj muzik chodieva vecer o 18-19 domov tak malu by som nezvladla kedze este nechodi to skolky, ale uz ju chcem mat doma pisulenku moju , chodieva ma pozriet a aj cez vikend ju mavame doma opicku. Jazvy budu ok tie sa dlho hoja. Ja dnes skusim prekonat strach a at tu podprdu dolu a pocvakam sa :-))