Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tomasova

angie
tak to je super ze to mas dobre,mas o stres menej...no a mne sa o tom stale sniva,stale myslim len ne ceculky a ako to bude...teraz tym babenkam zavidime vsetko aj tie bolesti...a potom si budeme triesket hlavu o stenu..ale neva ,hadam to pre krasne prsia vydrzime,nie???

angie77

tomasova

jaj neboj moja, aj ja som sa bála tých predoperačných, aj ma nastrašila tá krv v moči a vidíš, dnes som bola po výsledky a som zdravá ako rybička, ale pritom sa fyzicky tak necítim, ale ako pred dôchodkom :))

áno bola aj panika, stres, nespala som dobre posledné dni, ale ako mi dnes povedala doktorka, že mám dobré výsledky tak to razom zo mňa opadlo :)ale myslím že taká tá pravá panika príde den-dva pred :)))
neboj zvládneme to, len nemsmieme stresovat a o pár dní sa aj my budeme vytešovat alebo nadávat od bolesti :)

tomasova

angie
cicka moja tak to prestavanie je katastrofa,fajcila by som ako besna...ale dnes som mala iba 2 a to je u mna uspech..krati sa to ale aj tak to je este daleko,,a bojim sa tych predoperacnych aby dobre dopadli..inak ma svihne ak mi to posunu..a ty sa uz tesis na 19???aj mas uz paniku???

angie77

tomasova

ako sa máš? už sa nám to kráti čo? Tebe rýchlejšie:) takže si už prestala fajčiť? som čítala že Ti to ide teraz ťažko..aspoň aby si také 2-3 dni pred opkou určite nefajčila

tomasova

eelle
ahojky,ano ja idem mladekovy presne o tyzden 14.11....strasne sa tesim ale pride mi to este tak dlho...ja mam take mensie dvojky,2mesiace odkojene..ja som chcela min.400 a povedal ze v pohode ak dame VP,tak uvidim ake da.rozhodne pri opke 400-450ml.na fotke v galerke mam onicom fotku,stoja mi tam bradavky..asi sa este pofotim pred opkou aj z boku...ja nic teraz neberiem vraj pred opkou sa to nema brat,a ked doki povie ze po opke ano tak budem,baby ho uzivaju....

lilabmw

elle

a ty mas ake svoje prsia aj od toho to dost zavisi a ake implose budes mat.Ale ako tymyum pise je to dost komplikovane Dcko najst nebodaj väcsie.NO vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody sice budes mat krasne mega kozy ale horsie podprdy sa budu zhanat no ale vzdy sa da najst :-)

lilabmw

eelle

teraz tie tricko take nejake veke vyrabaju ze v pohode dam Sko.Akurat bundu som si kvolu prsiam musela Mku kupit ale to zalezi aj strihu tricka bundy a tak.Ale nemusis sa bat ze budes mat nejake obrovske prsia a aj podprdu zozenies v pohode ale podla mna baby co maju viac ako 500 ml uz asi maju problem lebo ja mam pocit ze v obchodoch maju max.Dcko a to tiez len niekde.V HM zohnat Dcko je normalne bingo.Ja mam teraz take C,D nieco medzi a tiez mi vsetky nesedia

angie77

inak baby ja som šla na predoperačné cez obvodnú a nič som neplatila, lebo mi to spravila v rámci akože preventívnej prehliadky, takže super :) som ušetrila