Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Rozalka

ale on Ti asi nebude vyberať stehy, baby čo boli u neho písali, že on dáva také samovstrebatelné :) tak uvidíš :)
tak len oddychuj pekne a už mysli na nové podprdy a výstrihy, leto :)

Rozalka

Angie77, to vyšetrenie som nemala a nijaké vyšetrenie mi tam nerobili, aspo§ nepamätám sa, je pravda že som ráno meškala, a potom priebeh bol rýchly. Aneztologička bola taká parťáčka... predtým sa ma popítala na pár vecí, či fajčím, či beriem antikoncepciu a také. tak ja nefajčím, a ani antikoncepciu neberem, testy som mala v poriadku, aj hovorila, že nebudú problémy...

Rozalka

Angie77

sprchovať sa nemôžem do vtedy kým nevyberie stehy aspoň tak som ho pochopila. poobede idem o 17.00 hod. Tak bola by som kludnejšoe keby som ich videla aspoň na minutku... iné si to tu fotia hneď. Hovoril že veľmi dobre dopadla opka, tak vieš človek by to rád videl... tešilo ma že som nemala dreny, som nechápala, ale sestrička mi hovorila že som nepotrebovala, tak neviem.. no mňa nebolí nič, ani tlaky som nemala na hruď, len možno hodinku po prebratí... od začiatku som skoro nepotrebovala pomoc z ničím, len ťažko bolo ležať na chrbte, to ma trápilo, ale doma ani to nie... doma síce nič nerobím ale prechádzam sa, sedím.. ale že by som ležala cely deň, to nie... ani jej pomoc nepotrebujem, trošku ma popicháva ale minimum...

angie77

Rozalka

neboj budú krásne, možno tam nemáš ani opuch :) som zvedavá na prvé fotky, potom mi povieš kedy sa ti dovolil osprchovat a tak :)

angie77

Rozalka

A doobedu či poobede? A anesteziologicke vysetrenie si nemusím robit však ? to mi spravia na klinike,treba len interne

Rozalka

Angie77
v pondelok 12steho.. tak dúfam, že vtedy mi už ukáže cecky moje... som stoho trošku mimo, ale pripadajú mi dosť veľké, hlavne zospodu, a zvrchu mi pripadá také prirodzené..

Lucia83

Tomyum
Tak poslala som nove foto do galerky. Rovno som si aj kozane natrela lebo suchce bradavkyako prvy krat ked som zacala kojit.. Tam mam to prave vacsie.

Rozalka

Angie77
ďakujem veľmi pekne, super že výsledky máš v poriadku. Mám jednu košelu kt vyzerá na pyžamo tak tú som brala, ale neskôr po narkóze ke´d mi dali infúziu mi prišlo nevoľno a ovracala som ju, ale mi dali oni svoju košelu. Na izbe máš pripravené šupan aj papuču, ja som síce mala vlastné ale kebyže nebereš nič sa nestane. Operačka na veľmi vysokej urovni, izby tiež, celé to zdravotnícke centrum, veď uvidíš, prejde ťa strach. Ja ked som to videla na oči, normálne na stole som sa ukludnila, veľmi pohodový kolektív. Ja ťažkosti zatiaľ fakt nemám, ani bolesti nejaké brutálne, musím poklopať nieže si niečo privediem... Dreny som nemala, cicky mi naukázala, stoho som trošku nervózna, ale tak hádam dobre bude.

olivka21

Ivava
super,gratulujem! Aj mne volali asi 3x,vsetko novembrove terminy,ale zial prechorobu som to musela zrusit,tka som nasr*taaaaaa,ale tak chora do toho nejdem.... co uz