Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Eelle
Nemas sa coho bad reny su hadicky zavadzane do prs a do nich odtekáprebytocna krv aby nedoslo ku komlikaciam. Pozri moju foto tam ich mam na 2 hej. Bola som tiez u Mladeka. Bud rada ze ich dava, mne tam vytieklo tolko sajrajtu ze az. Ani nevies ze ich budes mat pri opke ti ich daju a na treti den ked pojdes domov dr vyberie.

Lucia83

Kim
Ahoj myslim ze je to uplne v pohode . Pri tvojich mierach to urcite nebude vela. Keby ti dal dr menej mozno by ti ostala nevyplnena koza a povedzme si to by si tam nemusela ani ist. Dost bab tu ma prave tvoju velkost 515 ml, urcite sa ti ozvu a pozries si ich v galerke. Ja mam napr. 440 ml tak si ma mrkni ale meriam 167 cm a vazim 53 kg. A mam jedno dietatko a tea tiez som mala vykojene prsia 16 mesiacov som kojila takze boi katastrofalne. A ku komu ides??

Kim

ahojte babulky,

konecne sa mi podarilo po dlhom pasivnom citkani prihlasit sa uspesne;) a kedze cochvila ma caka opka, zacinam byt malinko nesvoja, ale to je asi normalne:)

som happy, ze to tu mozem prezivat s vami a neskutocne mi dobre padne ked mi skusenejsie z vas poradia;)
... prosim ocenim radu skusenejsich ci pri mojich teles. proporciach 170 cm, 62 kg, pod prs.85 cez prsia 90 nebudu ES anatomy stred. prof.515 ml vela? som po detoch a su zvadnute;(.. premyslam, ci by nestacilo sj 445

je tu niektora z vas , ktora mala pred opkou podobne proporcie?
vdaka!

eelle

lilabmw, tomyum

dakujem za info, aj ked ste ma moc nepotesili :/ nevadi vsetko ma svoje nevyhody ;) deckove podprseny sa mi moc ani nepacia lebo oni zvyknu mat uz aj take hrubsie ramienka :/

tomasova

ja idem tiez k mladekovi preto sa teba pytam :) 10 decembra mam op, uz si musim najst cas a ist zaplatit zalohu :D mam navrhnute 350ml mentory, vp, ale ze pri 400ml by som tie prsia vedela mat vyssie- tak sa neviem rozhodnut ze ci 350 alebo 400 :/ co som citala tak som si vsimla ze ty si strasne nedockava! :D ja sa cudujem sama sebe ze neodpocitavam dni (asi prvy krat v zivote!:D), chcem to mat uz za sebou ale neponahlam sa s tym nikam :D neboj tebe uz ten tyzden prejde jak nic :) predoperacne uz mas? kde si vsade musla ist??

Rozalka

Olivka21
390ml, Arion, anatomické, stredný profil extra, dr mi vysvetlil to extra že to je medzi stredným a vysokým profilom, niečo medzi