Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Majka1910

no konečne si sa ozvala aj ty :) mohla by si nám poslat foto ako sa ti zmenili:) akú velkost podprsenky nosíš? inak všetko v poriadku?

Majka1910

Baby ahojteee,
straasne dlho som tu nebola. Ste tu vsetko nove baby, ktore uz ani nepoznam. Ja som priblizne 4 a pol mesiaca po operacii. Nelutovala som ani minutu, ze som na opke bola.. Akurat tak lutujem, ze som si nedala vacsie. Tie prsia sa akosi stale zmensuju a uz mi nestacia :). Takze tak ako radia aj ine baby, vzdy chodte do vacsich implantatov, ak vahate, aby ste potom nelutovali.. Drzim palce, nech mate cim skor po operacii, aby ste si mohli uzivat nove prsia.
Stare baby, ako sa mate?

nikuska124

Baby,ktore fajcite skuste bez fajcenia pred operaciou vydrzat co najdlhsie,moja dobra kamaratka je fajciarka a popri jazve sa jej urobila taka priehlbina az by som to nazvala dierka, ze vraj fajciarkam je mozne ze sa urobi daka deformacia a rany sa tazsie hoja.

tomasova

eelle
ja som veru nedockava,toto je moj sen a teraz si ho idem splnit tak preto ta nedockavost...a aj to ze od noveho roku by som chcela zacat pracovat a chcem byt rychlo fit..ja by som na tvojom mieste brala tych 400,podla mna to nieje vela a ver ze by si casom banovala..nieje tam az taky velky rozdiel a podla mna ich budes mat viac vyplnene..a ja si dam predoperacne na klinike den pred opkou...

Zuleko

Kim
Odporucam sa ti prihlasit do galerky,aby si mala predstavu ako vyzeraju rozne velkosti a aj konlretne ta 515, myslim ze k tvojem vyske a vyhe bude515 mililitrov idealnych;)) pokial sa ti nepacia mensie prsia ale vacsie..ja som vyskou podobna tebe akurat o trosku lahsia a mam 620 ml su to vacsie prsia,ale zes nie som lolo ferari;))))

nikuska124

Kocky mate niektora fotku 450gulate ES, ja sa obavam tych gulatych ja som chcela anatomicke....ale doky hovoril,ze tieto....

nikuska124

Rita149

budem mat 450ml ES ale gulate, pravdupovediac sa obavam toho,lebo ja som chcela anatomicke tak uvidime..