Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

tomasova
vidis aky uspech :-) zajtra uz len jednu a pozajtra uz nic :-)
a najlepsie uz na furt aj february tusim takto prestala aspon myslim ze to bola ona

tomasova

cleuska
mojko uz sa tesim strasne ved vies,s cigamy sa velmi snazim ale ja mam strasne slabu volu...tak na mna mysli a pak stretko ako ceckata...

cleopatra123

angie, tomasova
presne tak drzim vam palce aby ste uz na cigy ani nepomysleli tie peniazky radsej oplieskajte na nove sexy podprdy alebo dake sexy handry

tomasova

angie
tak dnes som vyfajcila 3 cigy,a to z mojich 15ks je velky uspech..tak ma trochu pochvelte babeny...a ci sa pridam natrvalo neviem,este som s tym nesekla teraz...pokusim sa...

Majka1910

angie77
noo pozeram, ze same nove baby. sa to tu riadne strieda.. ani som si nemyslela, ze tolko bab chodi na operaciu.
no super, ze uz si aj ty na rade konecne. tak sa ti to uz krati, uz odratavas dni, cooo? drzim teda palce, nech mas co najmenej bolesti a to najhorsie nech ti rychlo ujde.. aj uz nervozna? ci zatial ta to este nechytilo?

angie77

Majka1910

teraz je to tu ako na bežiacom páse, s cicikami sa vrece roztrhlo, mňa to čaká teraz 19.11 konečne som sa aj ja dočkala :)

angie77

cleopatra123

velká pravda, ja chcem prestat fajčit už natrvalo, nech majú potom tie moje ciciky aj nejaký pozitívny význam pre moje telíčko :)

Tomasova sa tiež určite pridá :) však? :)

Majka1910

angie77
jasne popridavam nejake nove foto, aj ked myslim ze uz sa ani moc nemenia, len sa zmensujuuu :D. u mna vsetko v poriadku, len akosi nemam odvahu spavat este na bruchu. Ked aj som na bruchu tak len nachvilu a len tak, ze mam pod sebou aj ruky. Stale sa bojim, ze si s nimi nieco spravim. Inak vsetko ostatne robim normalne, bez nejakeho obmedzenia. Podprsenky kupujem 80B nevystuzenu a ak je nejaka vypchata trosku tak 85B.
A ty co? kedy ta to caka?

angie77

tomasova
no ja týžden pred, možno že už teraz cez víkend prestávam a už natrvalo hádam :) moja ty si už dúfam dnes nezapáliš nech si do opky čistá :)mysli na krásne cecule bez modrín :)

cleopatra123

aj ja odporucam nefajcit najlepsie uz navzdy tkaniva sa tak dobre neokyslicuju a rany sa horsie hoja nestoji to za to riziko ked uz budete krajsie mozte byt aj zdravsie :-)
tomasova
uz sa ti to blizi tesim sa s tebou a cigarety zahod uz :-) drzim palce a prajem co najmenej bolesti po opke