Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Monita
Tak ty si mala super zaklad takze ty budes mat pekne velke prsia:))) ja si tu pooperacnu pochvalujem, som s nou kamaratka. ;))) ale tesim sa aj na novr sexy spodne pradlo;)) hihi to dudy obludy povrdala kejtrina sa mi zds nie ja;)) teraz si uz nepamatam;))) aj moja prska sa kazdym dnom menia,odpuchajžu a usadzaju sa;))) uz som si zvykla nane;)

tomyum1

Lucia83
Ahoj mojko pozeram tvoje foto, pekne ich budes mat, trosku mas opuch, ale vidno to len na poslednej foto, si kratko po OP, bud si ista ze to zmizne a budes cica mica s velkymi peknymi kozami. Na takych trosku vykojenych ako si mala ty vyzeraju anatomy prirodzenejsie a mne sa to paci, moje su take lopticky. No ved uvidime casom ci klesnu ci co. Hlavne nech sa zrovnajuuu... Aspon cca...

Monitaaa

Zuleko
Ano ja som velmi spokojna, mne tiez povedal ze ničim nemazať, že najlepsia mastička je obyčajny leukoplast. Tak mam 3 mesiace lepit jazvu, aby bol na to tlak a neroztahala sa. Ale vsetko sa krasne hoji aj prsia uz nie su hranate a maju pekny tvar. Zastancom prirodzenych sa určite pačiť nebudu, ale su presne take ake som chcela, proste okruhle :D a inač som velmi rada, že som sa nedala odhovoriť a sla aj do modelacie, lebo bez nej by take určite neboli. No s tou podprdou mas pravdu, ja ked ju dam na chvilu dole hoci pri sprchovani, tak mam stale nutkanie si ich pridrziavat, asi mam strach ze odpadnu :D Ja som v obchode uz bola, ale len koli velkosti, pretoze potrebujem nejaku sportovku bielu o tyzden na chvilkovu oslavu, pretoze v tej pooperačnej sa neda... neviem ju v ziadnych satach schovat. Inač stale ked sa bavim o prsiach, alebo o nich rozmyslam, beha mi po rozume to tvoje "dudy obludy" a stale sa zasmejem

Zuleko

monita
jééj ahoj moja,ja už vobec neregistrujem,že som bola na OP:-))v obchode som ešte neskúšala pdprsky,mám toršku strach normálne keď sa rozopnem z mojej pooperačnej tak mi je nepríjemne:)))Takže podprsenky musia počkať skúšala som pár,čo mám doma D a tie sú mi malé,takže budem potrebovať asi E,jazvičky sa pekne hoja,nemažem ich nakoniec ničím nechám to na same telo nech sa zregeneruje:-))ty ako moja?veľkosť spokojná?všetko ok?

Monitaaa

Tomasova
ja som tiez koli cici prestala fajcit :D a uz nemam tiez v plane začat

elle
ty si sa tusim pytala na trička, no ja svoje xskove trička neoblečiem, ani tielka... sice sa do nich nejak narvem, ale citim sa velmi zle, tak uplne stiahnuta narvata, prsia natlakovane, ale ja mam zas 75 nie 70 pod.

Zuleko
ty sa ako citis, uz si asi aj zabudla na opku, čo? ako to vidis s velkostou, este ta nezlakalo do obchodu?

angie77

Majka1910

jaj tak všelijak som na tom, chvílkami sa bojím, stresujem, chvílkami sa teším, ešte že tu máme toto forum, aspon sa do dá všetko lahšie znášať :) ten pravý stres príde u mňa tak 2 dni pred opkou :)ďakujem snáď to v zdravý zvládnem :))

tomasova

no ale veď ťa chválime :) tak zajtra už len jednu a pol máš dovolené :)))

cleopatra123

ďakujeme, tie nákupy su veru velká inšpirácia :)

cleopatra123

tomasova
mysli na krasne nove prsia a stovky eur ktore mozes radsej investovat do nich :-) uvidis zvladnes to radsej si odopri ako neskor lutovat mysli na mozne komplikacie ktore kvoli tomu mozu nastat ale ja verim ze to zvladnes lavou zadnou ved sa tolko tesis nenechas si to predsa pokazit a tesim sa na stretnutie uz s novymi prskami :-)