Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Monitaaa

este nie ale je to v plane na buduci rok ist na sutaz a zatial mi prska vobec neprekazaju praveze moja postava je teraz ovela asymetrickejsia ako predtym ked som ostala po cviceni uplne plocha to vyzeralo hrozne :-)

angie77

ved to, ked neviem akú velkost volit,či ked mám napríklad B po opke musím o číslo väčiu športovú, lebo predsa budú ešte aj napuchnuté...tak neviem

Monitaaa

angie
ja tiez rozmyslam, či objednavat, lebo trochu sa bojim, ze mi to nesadne. Tak asi pojdem pozriet po obchodoch tie čo mi tu baby odporučali.

angie77

baby pozerám tu športovú podprdu Anitu, sú dost drahé a na jednej stránke som ju našla v akcii za 17 eur, že wow :)) ale v tej cene je len na velkost 75B, posledný kus, budem mat 375ml a doki vravel že to budú také Bčka, myslíte že by mi mohla byt dost? pod prsiami mám 75cm

Monitaaa

ja mam okruhle 330,360 stredny profil, ale mala som svoje take dvojky tak mi to urobilo pekne prsia, take Dčka to budu určite. S tym cvičenim ti zavidim ja mam teraz 3 tyzdne po, ale asi si to este neviem predstavit,lave prso mam uplne v pohode, prave sice neboli, ale mam v nom este niekedy take neprijemne pocity, ale zas cvičila somm cely rok poctivo, tak si podla mna zasluzim 6 tyzdnovu pauzicku, nie? :D Chodis aj na nejake sutaze, alebo len koli sebe cvičiš

lilabmw

MOnita

ano presne u kazdeho je to ine.Dr. neodporucaju 2 mesiace no ja som po 3,5 tyzdni zacala nohy cvicit postupne pomaly brucho ,nechcelo ma to nejako velmu pustat robit brusaky tahalo ma to ale kazdym tyzdnom to bolo lepsie a povolovalo to a 5 tyzden som za vrch biceps a ramena pomaly a opatrne cvicila s mensimi vahami. chrbat ten som az posledny zacala lebo tam sa viacej zapajaju svaly prsne a este aj pri stahovani kladky musis mat hore ruky to som nechcela riskovat.A prsia som este doteraz nezacala cvicit normalne sa bojim ci este nieco zdvihnem predtyms som aj kliky robila.Ja som sa nejak extremne nesetrila a si myslim ze som dobre spravila som bola ovela rychlejsie fit ..Kvalitna sportovka a ak sa citis dobre podla mne po mesiaci pomaly nohy a postupne..prajem rychle zotavenie a ake mas vlastne implose Monita lebo nemam teraz pristup do galerky

Monitaaa

lilabmw kim elle
aj podla mna je to blbost, ved kolko profi sportovkyn ma umelaky a vacsina len pod zlazou .... podla mna stači len zvoliť spravnu dobu kedy začat opat cvičiť a to je u kazdeho ine.
Lila ty si kedy začala?

tomasova

eelle
moja tak sme na tom rovnako,aj moja davka sa splhala na krabicku denne,ale baby tu strasia vselijakymi problemamy po opke,dierkamy a neprebudenim tak sa to snazim zredukovat...lebo seknut naraz to neviem...

lilabmw

Kim elle

nestresujte baby podla mna zbytocne ja mam sice 400ky a cvicim kazdy den skor a tvrde treningy beham a vsetko a stale su krasne hore a som po opke 8 mesiacov takze sa nebojte staci kvalitna dobra sportova podprsenka a je to.