Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eelle

monita

unho sa plati 300 zaloha za termin ked ju zrusis viac ako 2tyzdne pred tak ti vratia 150 ked menej jak 2 tak to prepadne.. aspon tak som to pochopila z tej zmluvy necitala osm ju celu len zbezne... ty si kolko platila? lebo aj ked mas tie prsia velmi pekne tak o tvojom lekarovi som vela nepocula a ja ked taketo mam podstupit nieco tak radsej chcem ist k niekomu znamejsiemu o kom vela ludi hovori, ty si sa preco rozhodla ist k nemu?? ale to co povedal ten tvoj lekar o tej modelacii a implantatoch to je take uplne logicke, vies aj ked si to predstavis, dam dole tolko koze kolko potrebujem aby tie prsia boli pekne napnute, nie aby este aj potom ovisali.. akoze viem ze by to nebolo take ako teraz.. ach jaj, asi pojdem k tomu ocenasovi este na konzultaciu.. neviete niekto kolko sa u neho plati cca?

Monitaaa

eelle
hm som nevedela ze na prsia sa pise normalna zmluva. Ja som do predu platila len 50 eur za rezervaciu terminu, ale pri zruseni 2 tyzdne pred operaciou vracaju celu sumu. Mne este pan doktor povedal, ze je aj dobre ze som si vybrala mensie implose, lebo ze na jednej strane modelaciou z koze ubera a na druhej strane implantatmi ju ma vypchat a roztiahnut, ze je to lepsie takto. Tak ja neviem. Samozrejme ratam s tym, ze mi tie prska este klesnu do roka, ako kazdej babe v galerke, ale zas nemyslim si, ze by som z nich mala mat opat nejake vesiaky. Ak mas z neho dobry pocit, opku neruš, ale ked mas pochybnosti chod za nim aj za inym lekarom este raz, ved za to nič nedas, lepsie ako byt potom sklamana.

eelle

tomyum
k mladekovi, uz som podpisala zmluvu takze tam keby si to odhlasim tak platim 150 euro, ale aj tak keby idem k hocijakemu inemu lekarovi ma to vyjde o neviem kolko lacnejsie takze stale by som bola teoreticky v pluse... ja som naozaj na tomto nechela nijako usetrit, lebo telo mam len jedno ale keby som s tym nespokojna tak ja by som sa zblaznila! rozmyslala som este nad ocenasom... ale tak potom sa bojim ze mi niekto naslubuje hory doly a nic z toho, trosku som mala taky pocit ze on mi nechce slubovat ale ze bude to dobre, lebo co som videla mladekovu pracu tak sa mi pacila velmi (okrem toho co mi ukazal on) a vsetky baby su tu s nim velmi spokojne... ja som to sem nechcela ani pisat, robit mu zlu reklamu, ale fakt som uz zufala... potom som mu pisala este a poslala som mu dve fotky pred a po, priblizne take prsia ako moje a povedal ze taky nejaky efekt ocakava aj u mna ale mna toto nepresvedci velmi, ked som bola unho v ordinacii tak som skoro zacala plakat ale to preto ze som bola z neho taka nadsena a toto mi povie :/

Monitaaa

eelle
a kedy ides na opku? nestihas u ineho chirurga aspon konzultacku? len aby si vedela, či by aj iny lekar vylučil že budes mat to čo by si aj chcela. Poviem ti pravdu, mam napozerane galerie prs asi z celeho sveta, lebo nad opkou som rozmyslala 4 roky, len som čakala kym dieta vyrastie, lebo mne s nim nema kto pomoct a realne som taky vysledok nečakala, pretoze vacsina bab s ovisnutejsimi prsiami to ma inak, aj ked je zas pravda, ze malo ktora voli aj modelaciu a vacsina si da anatomy. No ale tiez si myslim, ze na konecny vysledok si aj tak este počkam, uvidime o rok. Ale teraz som stastna a vdacna za moje okruhliaky :D a ku komu ides?

tomyum1

Daniellita
Ja mam imlpose 375 a 420 a pooperacnu podprdu mam B a ked som si skusala teraz po 6 tt podprdy tak C mi je vacsinou male, zaklad nic, takze ty so 400 urcite B mat nebudes... Teda ak nemas siroky obvod, ja mam 70.

tomyum1

Eelle
Ku komu ides na opku? Skus este konzultacie u inych lekarov, chod si za svojim... Naco pojdes na taku opku, kde je iste, ze nou nedosiahnes to co chces? Lekarov je vela, treba pokonzultovat s viacerymi... Nech to potom stoji za tu bolest...

eelle

monita

strasne mas pekne prsia!!!! ani sa mi to nechce verit ze tak pekne ti to urobil, lebo mne moj lekar ked som mu ukazala fotku ze priblizne ake by som chcela mat tak mi povedal ze take ja nebudem mat nikdy, co som videla fotky kde baby na tom boli milionkrat horsie ako ja a tak pekne ich mali spravene(jasne ze aj s modelaciou), a ukazal mi fotku on ze asi aky efekt vieme dosiahnut- absolutne sa mi to nepacilo!(sice je pravda ze na tej foto boli anatomicke implantaty- co podla mojho nazoru ked ma niekto ovisnute prsia by sa ani nemalo uvazovat) a povedal mi ze aj tak urcity pokles tam bude ze ked si dam 400ml tak bude mensi! jak mam ist na operaciu ked uz dopredu mi povie ze to nebude take ako chcem a pritom vidim ze vela zien to ma take? ja viem ze tuto netreba zabudat na to ze to je individualne ale tak to co mi ukazal on si myslim ze by sme vedeli dosiahnut u mna bez modelacie.. co si o tom myslis? vies co by som dala za to keby mam po tej opke take prsia ako ty.. aj ked su na moj vkus PRE MNA trosku vacsie, isla by som do tych vacsich implantatov bez vahania..