Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Danielita
Pooperacna podprsenka nema nic spolocne s vyslednou velkostou prs.Ja som pri prvrj op mala 390 ml a pooperacnu 75 B a vysledne som malaC-D ;))) takze B urcite nebudes mat aj teraz pri 620 ml mam pooperacnu len 75 C.. Doktori naschval davaju male cisla aby prsia boli stiahnute;))

Monitaaa

Lilabmw
no my sme si o nose vymenili par emailov. Len spicku mam. Neviem uz presne kolko, to boli este koruny , asi 12 tisic sa mi zda, ale nechcem trepať, v chirmede mi ho urobili

Monitaaa

Lilabmw
no s nosom je blbe akurat to, že aspon ja som tiez pri makkej casti musela mat dva tyzdne dlahu cez celu tvar prelepenu :D no skoda ze uz nemam foto, by si sa zasmiala, ale bolesti vobec ziadne pri nose neboli

Monitaaa

daniellita
no ty si mala lepsie prsia ako ja pred op, ja som ich mala o dost viac poklesnute... Aj implose mam mensie. Ja si myslim, že budes mať vacsie ako B, ked ja budem mat D. Mne prsia zatial neodpuchli, tak neviem, akurat drazka medzi prsiami, moje akurat menia tvar, pretoze po opke boli kockate :D

lilabmw

MOnita

vies co este nie .Ale planujem ale asi az buduci rok to budem riesit musim sa najprv objednat na konzultaciu a toho nosu sa viac bojim ako prs tak snad si to nerozmyslim a dufam ze sa to snad aj bude dat tak spravit ako si to predstavujem ja chcem len spicku zuzit ziadne sekanie nic. :-)

daniellita

Monitaa
ja som dnes osmi den po opke. akurat som bola na kontrolu. ja mam 400ml ES nizky profil. Ale ja som mala taky smiesny zaklad po 3 detoch. mam foto v galerke. A dnes poslem foto,ale som este fest opuchnuta.

Monitaaa

eelle
nie my sme sa o vacsich ani nebavili, pretoze ja som tam prisla s tym, že chcem mať mensie, teda primerane k postave, lebo som fakt stihla, koli tomu som volila aj modelaciu, aby tej koze nebolo moc na taky mensi implantat, ale vidia sa mi dost velke. Hm neviem ako je to s vacsimi, ale tak logicky mi tiez pride, ze vacsi bude vyssie, pretoze ma vacsi priemer.
daniellita
ja mam sice pooperacnu 75/B ale prsia este nedam do Deckovej podprdy, ked este trochu odpuchnu, myslim ze D mi ostanu. ake mas implantaty