Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia83

Kejtrina
Ahoj mam presne toiste original vaham, ci nasadit flector. Uz ma ide roztrhat od bolesti chrbta a rano jak stara babka vstavam jak ma to katastrofalne boli az picha . Uz neviem jak spat , stale vypodlozim jeden vankus dalsimi troma, cez noc to zmenim asi 10x. Ale Zuleko pisala ze na to pomaha konopna mast, takze dnes ocakavam prichod masti viac ako prichod muzika.. Dufam , ze tozaberie.

Tomyum
Myslis cicka ze sa to zrovna ten rozdiel normalne si ich stale vymagavam a skusam ci sa este ten jeden viacej nezmensil uz ma drbne original. Mslis ze si mozem preprat dnes podprdu a byt bez nej dam si zatial iba taky pas cez prsia. Ne ze mipoklesnu co?? Porad.

olivka21

Kim
Ja mam presne take iste miery,aj vahu,aj vsetko....akurt cez prsia m 84 a pod 75 a takisto budem mat 515ml. Nic sa neboj,bude to akurat,nechaj to na dokiho,on vie co robi. Kedy si mala konzultaciu?

kejtrina

korzet...joj ja tiez potrebujem prat aj susit, bola som v obchodoch hladat daku obdobu tejto staromodnej podprdy, ale ziadna sportova sa jej nevyrovna, zacinam ju mat fat rada...

kejtrina

tomyum,

ty si tiez na reopke? ja ze to len zuleko a ja vymyslame :)

a to ten prasknuty co robil? bolel? stipal? ci ako? predpokladam, ze to bol aj dovod reopky..?

lekari a implose - to uz tu bolo...kazdy ma rad ine - niekto reklamne perecko, niekto diar, niekto mozno zariadenie ambulancie...obchodne tahy...ale je mi jasne, ze pre nieco tie mentory musia byt drahsie...bud drahsia surovina, alebo cesta, alebo zeby lepsie platy vo fabrike? hmmm neviem, dozivotnu zaruku maju vsak vsetky a verte tomu, ze keby sme sa hrabali v malych pismenkach faktur a zmluv, vylustovali by sme ze nas zasa ktosi pekne prestal ;)

Kim

kejtrina

juuuj no na dotyk su uuuplne ze micinkove:), takisto som ich nechcela pustit z ruk,ake boli velmi prijemne!

tesim sa az to budem moct pozriet v galerke, dievcata

tomyum1

Monitaa

Skus sportovku Energy N od Triumph, je super, robi sa biela a cierna, v Cesku ju na klinikach pouzivaju ako pooperacnu, super drzi a robi pekne prsia (na rozdiel od tej presitej lipoelastic).

tomyum1

Kejtrina
Chrbatik boli? Skus podlozit podusky a spat akoby v polosede, menit polohu chrbta. Na boku som sa odvazila spat az teraz po 6 tt. Aj to len na chvilu.
Tak ty si vymenila mentory za ES? Ja zas naopak, sice som bola 12 r v tom, ze mam McGhann, ale pri opke sa zistilo ze som mala ES (jeden prasknuty) a teraz mam mentory. Mne sa ES nevlnili, aj ked zaklad nic, ale mala som len nieco okolo 200 ani neviem presne. Mojmu dokimu sa ES nepozdavaju. Kazdy lekar preferuje ine.

Neviem ako vam baby kazali doktori chodit dlho v pooperacnej, ja uz trosku vetram kozy po dome aj uplne bez, nech sa trochu usadia lopticky.

Sparkinka

Dobre ranko zienky:)ja idem na opku 12.11.do B.B.k Cervenovi je tu taka,ktora ma tiez tento termin?dobre sa mi tu citaju vase skusenosti ktore mate za sebou.Verim,ze aj ja Vam po operacii prispejem dakym zaujimavym poznatkom:)uz,aby bolo potom:)

kejtrina

baby, ozaj,

ježiši chrbát!!! počujte, kedy ste začali spávať na boku? aspoň mierne...
...ja začnem brať ten flector asi znova na chrbát...

:/