Lucka83
Cicka kukni do Triumph a kup si sportovku Energy N, drzi este lepsie ako ta nasa cierna pooperacna co ma vpredu haciky a nad nimi zips a hore blbe suche zipsy ktore su uplne ze nanic darmo co trcia zo vsetkeho a ja som sa z nich aj vyhadzala co fajne vyzera v tricku a koseli :-) Videla som na tvojich foto ze mas tu ciernu tiez tak preto som taka mudra. Ale keby si ju chcela, posli muza do Puli medical do Ivanky, smer metro, nejdes do obce ale este kusok rovno a pak hned vpravo v takom areali kde sidlia rozne firmy je aj tato firma, sympaticka pani Sonicka tam robi, bola som ju pozriet a prikupit este pooperacku, lebo mne dali velky obvod v nemocke a ked mi odfucalo brucho mi bol volny obvod. Takze maju tam aj bielu aj ciernu aj potom na neskor sportovku, tu ale nemam (zas tolko haraburdov kupovat nemienim, kupila som tu triumph a budem ju nosit potom na cvicenie). Pozri www.pulimedical.sk, zavolaj, vybav, alebo ked este nesoferujes, posli muza :-) Alebo tu triumph, podla mna je este lepsia. Aj ju vyuzijes neskor. Tiez sa robi cierna a biela. Ja som aka to propagatorka :-)