Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Monitaaa

tomyum
no ja mam tiez priblizne tvoju vysku vahu. Tu anitu som pozerala na nete, aj baby na omlazeni ju nosili ako pooperačnu. Musim isť popozerat tie sportovky do obchodov. Ani ja neznasam ako sa tie predavačky v spodnej bielizni natlačaju do kabiniek... preto som uz aj hovorila muzovi, ze ideme kupovat spolu a bude stat pred kabinkou :D
Zuleko
belindu mali kedysi v tescu, este to tam predavaju? alebo kde? tiez by som najradsej asi bielu, aj ked mi "ramienko" vylezie vyzera to normalne, pri tej telovej mam blby pocit. celkovo nejak nemusim telove pradlo

tomyum1

Monitaa
Ja som bola na opke uz pred 12 r, povodne 0-1, mala som vtedy pri 170 cm 50 kg, davalo sa len pod zlazu kedysi, takze nieco 200, no a potom po rokoch dieta, kojenie, drobna asymetria sa zvyraznila a chcela som vymenit, ale az pri opke sa zistilo ze jeden implos je prasklina. Ten prsnik som mala citlivejsi aj ma niekedy trosku bolel ked isiel menzes a tak, ale to tak bolo vzdy, nepripisovala som to implosu. Takze sa to asi nijako neprejavovalo, ze je prasknuty. Aj teraz po vymene ma viac bolel ten isty.

Zuleko

Inak bavy velmi dobra je ak bellinda podprsenka sportova,je uplne prvna a hladka takze pod trickom skoro nevidno. ja som ju kupila pri prvej op a nosila nacvicenie.Vyrabaju ju tmavo modru a bielu.

tomyum1

Monitaa
Kupila som v obchode v Triumph, aj na nete sa da. Este je dobra aj sportovka Anita, pozri www.anita.sk, model PROFI - ta sa robi aj telova, tiez super podla mna na prve mesiace ked este nechces kosticu a nechces aby ti tie farebne sportovky trcali z oblecenia. A neskor na spanie a cvicenie. Tu ale nikde nemaju, objednala som cez net podla tabulky, je dost dlha dodacia doba, vyse 2 tyzdnov. Nebavi ma uz hladat po obchodoch, vsetky predavacky maju tendenciu ist ma kontrolovat do kabinky a nanucovat do niecoho co mi nesedi lebo klasika naobjednavaju malo tovaru a potom nemaju moju velkost...

tomyum1

Lucka83
Este - nemagaj si kozy, teraz ti musia dobre prirast! nech sa ti nevytvori kapsula. Kozy nech ti maga muz potom neskor.
Ja som ich vcera natrela trosku samoopalovakom lebo ideme dnes na oslavu a dam na tych par hodin uz normalnu podpiru-narvem ich do starej (snad im to az tak neuskodi), tak nech mi tie biele blbo opalene miesta nekricia. Nakukam na ne asi 30 x za den ci sa zmensil ten jeden takze ta uplne chapem. Mojmu muzovi uz leziem na nervy lebo o nicom so mnou nie je reci a o tomto uz mu radsej nehovorim lebo si uz mysli ze mi fakt sibe!

Monitaaa

Tomyum
jej dakujem a kupila si ju bezne v obchode, alebo treba objednat na nete?? Ty si bola na reopke, alebo si mala svoje prsia take plne?

tomyum1

Lucka83

Cicka kukni do Triumph a kup si sportovku Energy N, drzi este lepsie ako ta nasa cierna pooperacna co ma vpredu haciky a nad nimi zips a hore blbe suche zipsy ktore su uplne ze nanic darmo co trcia zo vsetkeho a ja som sa z nich aj vyhadzala co fajne vyzera v tricku a koseli :-) Videla som na tvojich foto ze mas tu ciernu tiez tak preto som taka mudra. Ale keby si ju chcela, posli muza do Puli medical do Ivanky, smer metro, nejdes do obce ale este kusok rovno a pak hned vpravo v takom areali kde sidlia rozne firmy je aj tato firma, sympaticka pani Sonicka tam robi, bola som ju pozriet a prikupit este pooperacku, lebo mne dali velky obvod v nemocke a ked mi odfucalo brucho mi bol volny obvod. Takze maju tam aj bielu aj ciernu aj potom na neskor sportovku, tu ale nemam (zas tolko haraburdov kupovat nemienim, kupila som tu triumph a budem ju nosit potom na cvicenie). Pozri www.pulimedical.sk, zavolaj, vybav, alebo ked este nesoferujes, posli muza :-) Alebo tu triumph, podla mna je este lepsia. Aj ju vyuzijes neskor. Tiez sa robi cierna a biela. Ja som aka to propagatorka :-)

olivka21

Kim
a som z bratislavy,ale este ma len opka caka... mala som ist tz v sobotu,ale zial pre choobu som to musela zrusit,tak idem az februar..

Zuleko

Kim
Ja som z Kosic a na operacii som bola v Chirmede.Toto bola uz moja druha operacia.Prvykrat som mala 390 ml no chcela som vacsie a tak som si sla pi 620:) Uvidis tie 515 budu na tebe super.

Kejtrina
Ja somtu uz pisala ze mne na bolesti zabrala konopna mast pri prvej opke.Teraz pri druhej spim na boku od piateho dna po opke,sama tomu neverim ale nic ma netlaci,neboli ;))