Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Kim
Takze ak ti doktorko navrhol tuto velkost asi vie preco tak urobil, takze na tvojom mieste by som mensie nebrala.A vies ako to zvyk je zelezna kosela,po case si velmi rychlo zvyknes nie nadarmo sa hovori,ze na dobre sa lakho zvyka;)) a casom sa ti mozno este aj malit bude.;)

Zuleko

Kim
My sme tu baby uz ako niejaka sekta,ja len rano rozlepim oci a uz citam forum;) Mne vo vela veciach pomohlo,tak teraz sa snazim ja posuvat skusenosti,kedze som po dvoch operaciach;)Ja si nemyslim vobec,ze by malo byt cvicenie obtiaznejsie s implosmi 400+. .. To je tak ako mne vsetci povedali ze s implosmi 620 sa mozem rozlucit so spanim naboku,pritom na nom spim po 5 dni ako male dieta;) takze to su take kecy len ze nebudes moct cvicut,spat na boku a podobne;)) uvidis ked sa dostanes do galerky vo vela veciach ti pomoze;)))) a co sa tyka poklesu,co tu niekto spominal tak ten moze a nemusi nastat,no zas treba si pivedat ze gravitacia posobi;)) a skvor klesnu 600 ako 250,ale nikde nie je napisane ze naozaj klesnu...neviem si pitom predstavit vsetky playmate ci sa zivia svojim telom a maju velke implose,co po par rokoch prestavaju fotit lebokazdej klesne implos?:)a veci ako kapsularna kontraktura,vlnenie,infekcie,neprijatie implantatu hrozia aj pri implose 200 ml.

olivka21

Kim
ja tiez pravidele zumbujem a posilkujem,ale do dvoch mesiacov od opky sa planujem vratit do fitka...nevdim v tom problem,vidim to na mojej kamoske,ona ma 500ml gulate a za 5 tyzdnov uz makala s trenerom. Sama uvidis,ako sa citis...

olivka21

Kim
aj ja som bola pred letom na konz.
No je to blbe ta choroba,ale pivedala som si,ze asi to tak ma byt,aj tak uz nema muz ani bbky dovolenky,aby mi vatovalu malú,tak vo februari si to aspon naplno uzijem v posteli a muzicek bude maminka na plny uväzok,hihi.... v podstate som sa s tym zmierila,aj ked si nieedy poviem .ze Kurnik,mohla som byt uz na vianoce vyceckaná pid stromcekom,hihi

Kim

eelle

oops to naozaj? ak budem mat 515 nebudem moct hopsat vo fitku na aerobiku?

su tu babulky, kt. maju nad 400 - zistili po dlhsom case nejaky pokles? .. a mamate normalka vo fitku? prosim dajte vediet , urcite je potrebne mat super pevnu podprdu

Monitaaa

eelle
ja mam 173-4 pred opkou som mala 50-52 kg kedy ako som sa najedla :D implantaty mam okruhle nagor, 330 a 360 ml, s modelaciou som spokojna velmi, vela ludi ma odhovaralo, ze zbytočne jazvy a velky zakrok, ale som rada ze som bola tvrdohlava. Ja som snivala o peknych okruhliakoch a presne take aj su. Bez modelacie by to take určite nebolo. Jazvy som videla po 2 tyzdnoch, nebola som velmi prekvapena, lebo som si pozerala na nete priblizne ako to vyzera, čo je aj dobre, lebo inak by ma to uz asi vystrasilo :D teraz po 3 tyzdnoch su ovela krajsie, rychlo sa to hoji. Aj prsia zmenili tvar, po opke boli take kockate, teraz uz su pekne rozlozene okruhle. Poslala som foto zajačikovi večer, tak dnes určite prida, mozes sa pozriet ako to priebezne vyzeralo. S tym cvičenim ti neviem poradit, ja zas milujem beh... ale tak este si dam dva tyzdne a potom to budem riesit stacionarnym bicyklom a zatial budem cvičiť len nohy a brucho.

Kim

olivka21
jeeej, tesim sa! ... na konz. som bola este pred letom
hm to je blbe, ale ved to ryxlo ujde neboj;)ja sa modlim, aby som neoxorela, totiz este 2 deti treba zaopatrit a robit im servis:-D

Zuleko

dakujem Ti pekne za povzbudive slova, moc dobre to padne na vyscarovanu dusicku heh
Kosice heeej? krasne mesto! ked som bola mladsia a blaznivejsia
obcas sme tam zasli na disku:), ... az ma osud zavial na zapad
som rada, ze ste tu babulky, viete skvele poradit, pomoct , povzbudit, najlepsi balzam na dusicku:-)..
s muzom taketo veci nejde preberat:-D

eelle

Lucia83

Ja Mam ešte viac miesta Jak na fotke ta je stará 4mesiace, odvtedy ešte 12kil dole.. Vies preco sa bojím tej veľkosti ? Lebo cvičim stále(aerobic a podobne) a ževraj od 400 hore je cvičenie uz dost náročné :/a ďalej som počula že čím väčší implantat tým väčšia pravdepodobnosť poklesu, baby počuli ste uz o tom?

Tomaska

Strašne ti zavidim s tým fajcenim ja dám každý den krabicku dole , a nemám vôľu prestať :(

Monita

Ja Mam tak skoro 75 pod prsiami tiež len kupujem podprsenky 70... Áno áno idem aj na tu modelaciu, ty si s tým ako spokojná ? Ako máš jazvy? Aku máš váhu výšku a aké ipmlantaty? Nepripadás si silnejšia s nimi?