Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daniellita

Ja mam tiez pooperacnu podprdu 75B a nechcem mat Becka!!!! Ja chcem Cecka. ked som videla to cislo na podprde,az mi zle doslo. som myslela ze bude vacsia. :(

eelle

Lila

Aspoň trosku si má ukludnila, tak dúfam že to pôjde nejako :)

Monita

No vidíš, kíl mame toľko isto ale ty máš o 10cm viac a ja ešte o 50ml väčšie:/ mne nejde o veľké prsia ja chcem nech majú pekný tvar... Tebe tiez lekár povedal že čím väčšie implantaty tak tým ich budes mat vyššie aj ked máš modelaciu ? To mi nejak nesedí , ja som myslela že dá toľko koze prec koľko potrebuje :D potom pozrem tvoje fotky lebo nejde mi to otvoriť teraz :/

angie77

sue33

nič si z toho nerob ani ja tomu nerozumiem :)) musím počkat čo mi z tých 370 vznikne po opke, mne sa tiež nezdá že len B čka, nepoviem keby som bola široká, ale som na svoju výšku práveže chudá, všetci mi vravie nech priberiem

sue33

angie77
ja teda tomu nerozumiem
ja mam pod prsiami tiez 75cm, v podprde nic a mne povedal ze pri370 aj 410 budem mat riadne velke D.Ja som si preto objednala aj tych 370 aj 410, lebo ja sa toho strasne obavam co to bude za kozy jak vozy.

Monitaaa

Lilabmw
no mas pravdu, ja som si tisic krat hovorila, ze radsej nič, ako toto :D Ale ako hovoris, dobre ze to mame za sebou a peknu pevnu okruhlu hrud :D Uz si bola s tym nosikom?

angie77

lilabmw

pomýlila som sa nie 375ml, ale 370, to je síce skoro to isté :) to mi povedal doki, že to budú na mne také B, ale ani mne sa to nezdá pretože nie som široká,ale zase mám 175 cm, tak som sama zvedavá aké budú,pod prsiami mám 75 cm a na svoju výšku mám 62-63 kg...jaj brala by som aj ja radšej tie C
..uvidím za 10 dní idem na opku, tak čo mi vznikne :)

lilabmw

MOnita

no to je ten horsi pripad ked ostanu len dva vesiaky s tym sa nic moc neda robit jedine operovat..ale neboj aj ta plocha hrud nebola bohvieco len sval bez tuku vyzeralo to priserne :-) ale tak mozme byt stastne ze uz toto obdobie mame za sebou a tesime sa z novych prsiek :-)

Monitaaa

Lilabmw
no tebe ostala plocha hrud, ale mne ked som schudla a stratil sa tuk z tych prs ostala hrud riadne ovisnuta a to uz je ina kava :D V podprsenke parada a bez katastrofa :D

Monitaaa

angie
aha, čize to chces ako pooperačnu? nie nahradnu? hm to ti neviem poradit, lebo mne na klinike tu podprdu dali po operacii a velkost 75/B, takze to nesedi k velkosti beznych podprseniek.