Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

pooperačna podprska nema nic spoločne z vyslednou velkostou prsičok a aj normalnou podprskou.
Ja som pooperačnu mala 70A.

teraz nosím 75B a 75C.

Danielita

B podprsku určite nebudeš mat! Ja nosim B-C podprsky pri velkosti 300ml. lepsie sa cítm v C podprske ale mne sa pačia male podprsky a velke prsia tak nosim aj B :-) Ako pisala Zuleko, pooperacna je vzdy mensia aby sa ti vsetko pekne prirastlo a zrastlo tak ako ma.

olivka21

Eelle
Ja som si tiez myslela,ze pri ovisakoch sa davaju gulate. Az nasledne konzultacie ma presvedcili o opaku. Keby si si na ovisaky dla gulate,mozes mat dvojite prso,ty praveze pitrebues vyplnit kožu a gulou jh nevyplnis....

Monitaaa

eelle
ja len 3 tyzdne, citim sa v pohode, ale este sa dost setrim aj sa skor unavim, bolesti nemam aj rany sa hoja, ale s jazvami to bude beh na dlhe trate, čo som pozerala fotky tak to trva aj rok kym vyblednu :(

angie77

Sparkinka

mám taký pocit, že pár strán dozadu tu nejaká baba písala že má opku 12.11 u Červeňa a tiež sa pýtala či tu nie je ešte nejaká v ten istý deň na opku:)

eelle

monita

za mesiac az.. tak si zajtra skusim vybavit este niekde konzultaciu.. aj dve radsej ze co mi povedia :D ty si kolko uz po op? jak sa citis?

Sparkinka

Ahojte dievcata,idem teraz v pondelok na opku k mudr.Cervenovi,ide este niekto v tento termin,12.11.a este sa chcem opytat kde tu najdem tu foto galeriu?tiez Vas chcem pochvalit:)prajem vsetkym pekny vecer..

eelle

olivka

ale preco? ved si to predstav ked ich mas ovisnute tak vypln potrebujes hlavne hore, kazdeho osobny nazor, ja by som si anatomy davala jedine v pripade ze by som mala prsia nulky alebo jednotky

lucia38

za op myslim kolko si platila?? mas uz spravene prsia ci este nie? spokojna si s nim?

Monitaaa

eelle
no vybrala som si ho preto, lebo s nim mam dobre skusenosti, preto som nejak neuvazovala nad inym lekarom. Potom sa sice ku mne dostala jedna negativna skusenost, ale rozhodla som sa dať na svoj pocit a svoje skusenosti. Samozrejme tiez vela spokojnych pacientiek. A kedy mas vlastne tu operaciu? Podla mna dalsou kozultaciou nič nepokazis, nemusis sa bat ze ti niekto naslubuje hory doly, plast. chirurg. voli slova a sluby velmi opatrne.