Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cleopatra123

monitaa
vies co po zdravotnej stranke je to ok aj jazvy su skoro neviditelne len teda je tam este asymetria doktor povedal ze z jeho hladiska je vysledok perfektny takze nadej na reklamaciu asi nie je :-) ale nastrasil ma ze keby sme dali vacsi implantat do toho mensieho tak by bol zas ten vacsi no neviem.... ja sa neplanujem nikde otrcat takze to bude vidiet len moj manzel ktory tvrdi ze je to ok ale este pojdem na sono aby som sa ubezpecila ci su tam kde maju byt ale teda ja som jednoznacne za okruhle ale kazdy ma iny vkus

Monitaaa

lilabmw
dakujem pekne, tiez sa z nich velmi tesim.
cleopatra
suhlasim s tebou, tiez sa mi pačia viac okruhle, pretoze ked mame poklesnute prsia tuzime hlavne po objeme hore. Teba este zlosti to jedno prsko, či uz vsetko ok?

tomasova

rita
pakujem...vyzeraju super ale krajsie su tvoje cecule a postava...krasa...aj tei ryfle paradne...v dobrom zavidim hlavne ze mas po a uz si ich uzivas v kazdej podprde...

cleopatra123

elle
vobec sa neboj gulatych ja som ine ako gulate nechcela a to som mala teda dost ovisnute prsia ten sval aj tak stlaci zhora ten impos takze vyzera skoro ako anatomicky , ja zatial nemam efekt dvojiteho prsa dufam ze ani nebudem mat , a pekne mam objem hore kde som aj chcela nie je ten vysledok sice taky nadherny ako u bab ktore maju pekne povodne prsia ale zas je to ovela lepsie ako predtym inak vysledok ti nijaky chirurg nevie zarucit podpisujes to aj v zmluve

Rozalka

Lucie3110
veľmi pekné prsíčka. mohla by si napísať svoju váhu, výšku a pod prsami. vdaka,
ja som bola u Očenáša pred 4 dňami, 390ml arion anatomické...

rita149

tomasova

ty zháňaš asi bezkosticové nevystužené podprsky ze? keď chceš vedieť kde ich lucia3110 kúpila.
ja som také kupila Calvin Klein, sú krásne makučké a super vyzerajú ja som tiež po opke také nosila, myslím ze mama aj v albume tu modrú tyrkysovú.A potom v Hm ale to sú len čipkové rôzne tie mam tiež v galerke, čierna, ružová...

cleopatra123

olivka
ja mam gulate do ovisnutych a nemam dvojite prso aspon zatial teda myslim ze ak sa da spravna velkost implantatu aj gulate vyplnia kozu neviem ako to bude vyzerat casom ale teraz sa mi to pozdava viac ako anatomicke lebo ja som chcela objem hore

cleopatra123

olivka
ja mam gulate do ovisnutych a nemam dvojite prso aspon zatial teda myslim ze ak sa da spravna velkost implantatu aj gulate vyplnia kozu neviem ako to bude vyzerat casom ale teraz sa mi to pozdava viac ako anatomicke lebo ja som chcela objem hore