Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eelle

monita

ked ti mam pravdu povedat, napadlo ma to uz! :D

cleopatra

prosim ta, tebe nerobil modelaciu ze??? lebo vidim len malu jazvicku... lebo ked vie takto pekne spravit bez modelacie tak velmi zaujimave ze mne takto nevie spravit aj s modelaciou :D mas ich z hora krasne vyplnene, je tam mini asimetria ale tu som si vsimla az ked si to pisala a zamerala som sa na to, inak by som si nevsimla a v podprde to neni vidno vobec :)

cleopatra123

monita
no naozaj to nie je take strasne myslim ze vysledok je ovela lepsi ako bol povodny stav zlepsilo sa to o nieco aj ked ja vidim rozdiel aj teraz ale co ma tesi jazvy su super myslim ze casom ich ani nebude vidno

cleopatra123

monita
no naozaj to nie je take strasne myslim ze vysledok je ovela lepsi ako bol povodny stav zlepsilo sa to o nieco aj ked ja vidim rozdiel aj teraz ale co ma tesi jazvy su super myslim ze casom ich ani nebude vidno

Monitaaa

cleopatra
pozerala som posledne foto a podla mna uz to vidiet nie je... a este na foto sa zvyrazni aj to čo volnym okom ani nevidiet. ja mam sice rozdielny implantat, ale len o 30ml. ja sice asymetriu uz nejak nemam, ale mna zas troska zlosti pravy prsnik, teda sval. lavy sa zhojil hned, vobec necitim, ale pravy ano. ale tak som aj pravačka mozno preto.
eelle
no sak počkaj do leta a uvidis, či ta to s novymi kozenami nezlaka promenadovat sa po plazi hore bez :D

cleopatra123

alle
doktor mladek ja teda az tak spokojna nie som lebo sa mi objavila asymetria ale moj manzel tvrdi ze mu to nevadi a doktor povedal ze som mala aj predtym a teraz sa to trocha zvyraznilo ale ja som tiez chcela objem hore tak som trvala na gulatych a anatomicke sa mi zdaju trochen predrazene

eelle

monita

nooo s tymi jazvami ratam :/ ale tak hore bez nebudem chodit nikde, priatel povedal ze jemu to vadit nebude a potom to uz budem videt len ja, chce to cas... ale ty ich mas take pekne ze tie jazvy stoja za to :)

cleopatra

ja chcem od zaciatku gulate, anatomy by som si nikdy nedavala to sa mi velmi nepaci (aj ked niektore baby to maju pekne) logika- chcem to vyplnit hore- skor mi to vyplni gula jak kvapka... teba kto operoval? vsetky ste take spokojne, tak vam zavidim :)) v dobrom samozrejme

Zuleko

Sparkinka
Musis poslat foto svojich prs bez hlavy s uvedenim nicku aky tu pouzivas na adresu galeria@zoznam.sk len tak sa daju pozriet foto..