Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

tomasova

dakujem si zlata :-) neboj zachvlíľu si aj ty budeš tvoje nove prsíčka užívať v parádnych podprskách!!! :-)

olivka21

Monitaaa
s tym muzom mas pravdu,hhahahaa... normalne nechape,ze som obetovala panelak,moj serial a dokonca som nesla do baru pre cokoladku ako zvyknem.. sa pytal,ze ci si.pisem s milencom na notebooku,hihi

olivka21

Cleopatra
mas tovuzasne,ja neviem o akej asymetrii pises. Je pravda,ze fotka je 90%na pravda,ale tak vyzeraju obrovske a krasne

mahulienka

olivka21
ano aj mne dr.Cerven neodporucil okruhle(a to som ich velmi chcela) a nakonec sme sa dohodli na anatomoch. Tiez tam nieco rozpraval o to dvojitom prse, ale som prekvapena, ze sa to da a z peknym vysledkom napr. monitaa, asi nie kazdy doktor sa chce do toho pustat...

cleopatra123

olivka
no pozrela som si tvoje fotky nemyslim ze mas horsie ako som mala ja dokonca neviem ci ja som nemala vacsi pokles
ja som nechcela anatomy doki povedal ze kludne mozu byt gulate s minimodelaciou ale nakoniec to bolo bez modelacie a vysledok nie je vobec taky zly

Monitaaa

olivka
tak uz vieme čo budes robit nasledujuce noci :D :D :D
aspon ja som pozerala galerku kazdu noc a porovnavala mililitre :D muz si myslel ze som cvok

cleopatra123

eelle
no povodne mala byt minimodelacia ale tesne pred uz ked kreslil doki povedal ze ci moze ist do vacsich aby nemusela byt ta minimodelacia ja som povedala ze to necham nanho nech to vyzera dobre tak som dostala nakoniec 400 vysoky profil bez modelacie

olivka21

Cleopatra
No vidis ,potom je to ozaj individualne,lebo mne obaja dokinkovia povedali ze do ovisakov jedine aatomy,zrejme som na to az tak zle ,hihi......

Baby
Konecne mam pristup do galerky neviem s vynadivt,nadhera!