Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mahulienka

olivka21
dakujem si zlata, inac co som ta citala, tak sa rozhodujes medzi dvoma velkostami, tak na tvojom mieste by som si urcite vybrala tie vacsie. Ja aj napriek tomu, ze som nemohla mat gulate som velmi spokojna, no je pravda, ze ten vrch nieje tak vyplneny, ako pri gulatych...

olivka21

Monitaaaa
hihihi,zlaté...myslim,ze budem na tom obdobne... len keby ta galerka bola zordena podla velkosti impl.
to by bolo super.

olivka21

Monitaaaa
hihihi,zlaté...myslim,ze budem na tom obdobne... len keby ta galerka bola zordena podla velkosti impl.
to by bolo super.

Monitaaa

olivka
ja som galerku pozerala tyzden vkuse, ale neprehanam, nebola som si ista vo velkosti tak som ju prechadzala dookola a hladala podobne baby a ked som niečo nasla hned som ho budila, ze pozri pozri tato ma take implose ake by som mala mat. nechapal.... ze ho v noci budim aby som mu ukazala prsia cudzich zien :D a ked som to pozerala uz par dni pri kazdom jedle, hned ako som rano vstala aj pred spanim, povedal ze uz by ma mohli radsej operovat hned.

cleopatra123

olivka
a inak vobec nie su obrovske to len foto robi ze je zblizka :-) ja by som uz brala aj o cosi vacsiezvykla som si uz na ne

cleopatra123

olivka
no ja som rada ze som dokiho presvedcila na okruhle urobili mi hore objem hadam sa casom neobjavi dvojite prso ktorym strasia a ty nie si vobec na tom zle takze vysledok by mohol byt podobny