Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kim

Lilabmw

Lili , aj ty ich mas velmi chutne a skvelu postavicku cica! .. jeeej nadherne opalena

Nuz je to pekne vidiet kto maka vo fitku;) odhadujem, ze ma to tam bude tahat uz po mesiaci, ak sa bude dat - zacnem nohami a postupne brucho atd a samoska super pevna podprsenka, ach ako sa len sestra potesi tym vsetkym mojim super push up- kam a silikon. vyplniam:-D

Kim

olivka21
...uff si ma predbehla;)! baby tie vase nove krasne kozenky su na nepoznanie:-)

Zuleko

wauuu, tak tie tvoje su ina supa, ozaj aky mas profil, spominala si tusim, ze mas ES anatomy a profil?.. prepac, urcite si to pisala uz x krat.. ukazala som tie Tvoje kozenky mojmu drahemu a velmi sa mu pacili;)!.. ani radsej nepoviem, aky dal koment:-D...:)))))

Mahulienka

tak teda Ty si ina cica mica, naaaadherneee!!!!

urcite Ti ich robil Dr. Cerven;), fakt su prekrasne ani sa neviem vynadivat, prepac a to nie som uchylna hehe, ale mas ich ukazkove!! aj ja si prosim take;)
.. cica prosim prezrad:-* nam prosim Tvoje miery, kolko ml a Tvoje miery predtym- teraz...oops skoda, ze tu v albume Ti nevidiet Tvoj " povodny stav"..

, pls prezrad, hrozne sa mi pacis:-) taketo nieco by som si predstavovala a rada mala :-*

dufam, ze sa nenahnevas:(

Monitaaa

Mahulienka
Ale nie to som len tak napisala :D vo vacsine sa mi pačia sice okruhliaky, ale aj mnohe baby v galerke maju krasne anatomy, napr. ty, davidoff a je ich ovela viac, len neviem si nick teraz hned priradit.
Zuleko
dakujem, ved ty mas tiez dokaz o tom na svojej hrudi :D

mahulienka

monitaaa
ja viem, ze ty si len za gulate, a som rada , ze aj tie moje sa pacia. No a tebe musim povedat, lebo fakt to tu citam od rana do vecera ( co sa moj muz tolko jeduje), ze teraz tie tvoje vyzeraju super:)) a fakt som nevedela z tych foto tesne po opke ako sa ti krasne upravia a to este nieje koniec, kym sa vsetko zahoji, mozes byt naozaj spokojna:)

Zuleko

sparkinka
áno musíš zaslať foto tvojich pŕs pred opkou na galeria@zoznam.sk samozrejme bez hlavy,inak si nie je možné pozerať fotky.Každá jedna bab tam má foto pred op alebo po op,následkom čoho získala heslo,ale kedže ty ešte po operácii nemáš a chceš si pozerať fotky iných žien musíš zaslať fotku tvojich terajších pŕs.

Monitaaa

mahulienka
ty si taka vynimka podla mna, aj napriek tomu ze su to anatomy su krasne, a mne sa naozaj vacsinou pacia len gulate.