Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

Tomasova: ak myslis tie latkove tak tie som kupovala vo zv v takom malom obchodiku so spodnym pradlom, 6eur podprda+nohavicky,no nekup to :-) inak je to zn. Lingerie

daniellita

Monitaa
ja som dnes osmi den po opke. akurat som bola na kontrolu. ja mam 400ml ES nizky profil. Ale ja som mala taky smiesny zaklad po 3 detoch. mam foto v galerke. A dnes poslem foto,ale som este fest opuchnuta.

Zuleko

Sparkinka
Nie uz netreba robit nic,teraz pockaj kym ti zajacik poslem obratom na mail prihlasovacie udaje do galerky;)

mahulienka

Kim
jej, si zlata nie urcite sa nenahnevam. No ja som uz nestihla odfotit prska pred opkou, ale boli to take acka po 2 detoch, takze nic moc:)no pred opkou som mala pod 70 a cez 83 teraz mam 94 cez a 170/51kg. Mam 445ml, takze ty kludne chod do tych 515ml, budes spokojna aj tvoj muzicek urcite;*)Opku mas uz zachvilku, drzim palce

a baby, urcite sa neriadte tou velkostou pooperacnej podprdy. Ja som mala pooperacnu 75B, co som tiez nechapala a teraz nosim D-cko...

Sparkinka

Ahojte,dobre ranko prajem,uz som poslala fotku /na adresu ktoru ste mi napisali/ ake mam prsia teraz:)a stale neviem ako sa mam dostat do galerie:(mam este nieco urobit???

Kim

Eelle

... byt Tebou, urcite obetujem cas a nervy k nejakemu inemu skusenemu chirurgovi, nenechaj sa znexutit Mladekom....
... ale som prekvapena, ze taketo nieco vypusti dr. z ust... osobne ja by som sa s takym typkom uz nebavila,.. stoji za to to skonzultovat este niekde mimo;)
drzim paste!

Kim

Lilabmw

Lili , aj ty ich mas velmi chutne a skvelu postavicku cica! .. jeeej nadherne opalena

Nuz je to pekne vidiet kto maka vo fitku;) odhadujem, ze ma to tam bude tahat uz po mesiaci, ak sa bude dat - zacnem nohami a postupne brucho atd a samoska super pevna podprsenka, ach ako sa len sestra potesi tym vsetkym mojim super push up- kam a silikon. vyplniam:-D