Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucia3110

Rozalka: neboj nic, ja som si ich prvykrat videla po tyzdni na kontrole aj to len zhora :-D a cele asi po 10dnoch..hrozne som sa bala pozriet :-D na kontrolu sa chodi po tyzdni, potom po dvoch a potom po 2mes. od poslednej na tu idem ja teraz niekedy. No mna ked doviezli na operacku, tiez som sa nebala kym ma nepriputali a zacala hrat na plne gule pesnicka Zijeme len raz :-D

Lucia3110

Rozalka: neboj nic, ja som si ich prvykrat videla po tyzdni na kontrole aj to len zhora :-D a cele asi po 10dnoch..hrozne som sa bala pozriet :-D na kontrolu sa chodi po tyzdni, potom po dvoch a potom po 2mes. od poslednej na tu idem ja teraz niekedy. No mna ked doviezli na operacku, tiez som sa nebala kym ma nepriputali a zacala hrat na plne gule pesnicka Zijeme len raz :-D

Rozalka

Lucia3110
som spokojná, len som ich ešte nevidela... to ma tak znepokojuje, ale zas pripadajú dosť veľké, takže malo by to byť podľa mojich predstáv, chcela som prirodzené trojky. Ráno ked som došla na opku, prístup, ked som videla tú operačku, hned som si povedala, že tak tu sa mi nemôže nič stať... fakt na veľmi vysokej úrovni to tam majú... nemám komplikácie, ani bohvie aké bolesti, aj sa bojím písať o tom, lebo nieže si niečo privediem. Koľkokrát máš ísť na kontrolu, po týždni potom??? Ja mám miery 175/62 - pod prsami 75.

Lucia3110

Aj vam sa stava ze vam vyhodi ze nemozte prispievat lebo ste zablokovane z dovodu porusovania pravidiel aj ked ste si 100% iste ze nic neporusujete? :-D riadne nervy mam..a zaroven teda aj sorry ked dlhsie neodpisujem, neda sa :-D

Lucia3110

Tomasova: ak myslis tie latkove tak tie som kupovala vo zv v takom malom obchodiku so spodnym pradlom, 6eur podprda+nohavicky,no nekup to :-) inak je to zn. Lingerie

olivka21

Baby
Bol mi cert dlzny pristup do galerky,hehe... čumákovala som cca do stvrtej,potom s mi mala zobudila na mlieko uvedomila som i ze uz je toooolko hodin! Trz sa citim ako po preflamovnej noci a ZAS tu visim na fore a v galerke hladam bbizne co mju 445 a 515ml,spisujem si ich nicky aptom budem muzovi jkazovat,hihi.... nova droga do prdelky..
Kim,j ked som videla mhulienkine pria,giez jvazujem nad tymi 445ml,le zas kukni si bellu28,alebo luciu1990,a som na vážkach kurnik. Babo raď ;)

Lucia3110

Rozalka: dakujem :-) moje miery: 165/50, pod prsiami 73, cez netusim ani pred ani po, zaklad bol velmi biedny..viem, citala som ze ta tiez operoval dr. Ocenas a ze ides 12-teho na kontrolu,aj ja by som mala ist niekedy v polke novembra, kazal mi este zavolat. Ides do essurclinic? A spokojna si zatial?