Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

kejtrina
a tie jazvy si pred tym mala na rebrach aj ked si normalne stala? lebo ja to mam tak, ked zdvihnem ruky dohora, to ma stve , inak akoze su stale v podprsnej ryhe, ale nesmiem ruky dvihat :P

Rozalka

Lucie3110,
no aj mna pobavilo, že žijeme len raz!!! to si ma upokojila, lebo som sa zľakla že preco mi ich nechcel ukázať, ked tu baby si už fotia hned. ale po dvoch dnoch depky som sa upokojila, som v pohode a asi on to má takto zaužívané... verím ti, aj ja sa budem báť pozrieť, niekedy mam pociť že sú veľké potom malé... hlavne že nemám bolesti a komplikácie... kedy si sa mohla osprchovať??? a tie stehy si mala strebavatelné...

kejtrina

kočky,

tak včera mi konečne vybrali stehy...počujte, lekári v MT ma strašne strašili, že budem mať obrovské jazvy, dlhé a že sa roztiahnu, lebo vymýšľam väčšie prisa...takže baby ja mám krajšie jazvy ako predtým!!! dlhšie sú asi o 3 mm ale sú presne v podprsnej ryhe a ak si pozrete moje foto, kde som mala tie predtým - no na zaplakanie...jedna asi 2 cm pod prsnou ryhou, čiže na rebre pomaly...ach!!!

ku tým jazvám som Vám chcela napísať, že mali babeny pravdu...repík, len ak sa jazva zle hojí a contractubex mi kázal až tak za dva týždne...
...baby, koľko je normálne kontrol po...ja som mala 1. - po týždni prevez, 2. - po dvoch týždňoch stehy a teraz mám mať za cca mesiac nejakú...toto teda minule sa na mňa vyprdli...žiadny prevez, len stehy a potom čau...
??? ako je to v novamede? alebo v nitre?

Lucia3110

Monitaaa: tak tomu ver :-D riadne veci mi behali po rozume..nastastie do troch sekund som bola k.o, bolo to rychle

olivka21

Monitaa
dokedy budes mat tie lepky cez dvorce? Som zvedaa,ako sa to zahoji..

Inak baby
kamoska bola na opke v neecku,su tam vraj nejake nove implose slzicky,nie anatomy,ale slzicky a davaju ich spod pazuchy,co s tu nerobi,lebo je to obtiazne. A dala si po druhej reopke 550tky a vyzeraju nadherne,ako jej vlastne.

Monitaaa

olivka
:D ja som ti to vravela, je to ako droga :D :D :D

lucia3110
som sa paradne pobavila, ze zijeme len raz? :D no to musela byt pecka :D :D

lilabmw

Kim

jej zlata dakujem :-) no ja som trosku uchylna na tetovania este budu dalsie urcite uz sa hlada miesto :-) no snazim sa pravidelne opalovat nakolko mam cierne vlasy musim aby som nebola jak smrtka.A skor sa ti ani nebude dat moc podla mna hovorim ja som tiez tak zacinala pomaly 4tyzden.Ake budes mat implose hM?